Hlásí chybu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hlásí chybu – PHP – Fórum – Programujte.comHlásí chybu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #1
-
0
-

Zdravim mám dva kódy php. Jeden je pro login a 2 pro ůvodní stránku administrace. Bohužel mi to vyhazuje chyby můžete poradit proč? Kódy sou tady:

  <?php 

$name = $_POST['name'];
$pass = $_POST['pass'];
include ("admin/data/$name-pass.php");
if(!isset($name) || !isset($pass))
echo "Vyplňte všechny pole";
else if($pass == $acountpass)
header("Location: admin/administrace/vitej.php");
$_SESSION['prihlaseny'] = 1;
else /*Tady to hlási chybu*/
echo "Přístup nepovolen!<br>Špatné jméno nebo heslo!" ;
echo "<a href='login.php' title='login'>Přihlásit znovu</a>";


?>

<?php session_start(); ?>

<?php if($_SESSION['prihlaseny'] = 1;)/*Tady to hlásí chybu*/
echo "<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD /*ATD........*/

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
Reklama
Reklama
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #2
-
0
-

napis presne chybu ktoru ti hlasi a najma na ktorom raidku

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #3
-
0
-

Parse error: parse error in /3w/xf.cz/t/trohl/Admin/Administrace/login.php on line 59
Pro

<?php session_start()?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Přihlášení do systému Trohl CMS</title>
<style>
fieldset {background-color: white;
width: 250px;
height: 300px;
position: absolute;
left: 500px;
text-align: center;
border: 1px solid highlight;

}
body {margin: 0px;}
a.trohl{color: black;
text-decoration: underline;
}
a.trohl.hover{color: black;
text-decoration: none;
}
img{padding: 5px 10px 0px 0px;}
h1{color: white;}
</style>
</head>
<body>

<center>
<form method="POST" action="">
<fieldset>
<legend>Trohl CMS - login</legend>
<img src="img/icon_login.png" alt="icon_login.png, 12kB" title="icon_login" style="border: none" height="100" width="100">



<br>Zadejte jméno:<br>
<input style="background-color: white" type="text" name="name"><br>
Zadejte heslo:<br>
<input style="background-color: white" type="password" name="pass"><br>
<br><input type="submit" value="Přihlaš">
<br>
<br>
<a href="http://trohl.xf.cz" title="Tvůrce systému" class="trohl">Trohl.xf.cz>>>Tvůrce systému</a>
</fieldset>
</form>
</center>

<?php
$name = $_POST['name'];
$pass = $_POST['pass'];
include ("admin/data/$name-pass.php");
if(!isset($name) || !isset($pass))
echo "Vyplňte všechny pole";
else if($pass == $acountpass)
header("Location: admin/administrace/vitej.php");
$_SESSION['prihlaseny'] = 1;
else if
echo "Přístup nepovolen!<br>Špatné jméno nebo heslo!" ;
echo "<a href='login.php' title='login'>Přihlásit znovu</a>";


?>

</body>
</html>


Parse error: parse error in /3w/xf.cz/t/trohl/Admin/Administrace/admin.php on line 2
Pro
<?php session_start(); ?>

<?php if($_SESSION['prihlaseny'] = 1;)
echo "<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<title>Administrace - Vítejte</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>

<div id="header">

<div id="header_inner" class="fixed">
<a href="Data/odhlasit.php" title="Odhlásit se" class="logout">Odhlásit se</a>
<div id="logo">
<h1><span>Administrace</span></h1>
<h2>Trohl CMS 1.0</h2>
</div>

<div id="menu">
<ul>
<li><a href="admin.php">Úvod</a></li>
<li><a href="clanky.php">Články</a></li>
<li><a href="stranky.php">Stránky</a></li>
<li><a href="rubriky.php">Rubriky</a></li>
<li><a href="nastaveni.php">Nastavení</a></li>
</ul>
</div>

</div>
</div>

<div id="main">

<div id="main_inner" class="fixed">

<div id="primaryContent_columnless">

<div id="columnA_columnless">
<center>
<img src="img/go_to_web.png" alt="dum" title="vitejte" style="border: none" height="100" width="100">
<h3>Vítejte</h3></center>
<p>Vítejte v administraci redakčního systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> CMS 1.0 . K přidávání článků slouží jednoduchý
editor - podobný MS Word. V menu administrace sou dvě "skoro" stejné položky.
A to Rubriky a Stránky, rozdíly mezi nimi:

<ul>
<li>Rubriky - Možno napsat více článků(vhodné pro blogy)</li>
<li>Stránky - Možno uchovávat jenom 1 článek (např. informační strana)</li>
</ul>

V nastavení můžete měnit vaše heslo, informace atd. To je asi všechno o systému. Připravuje se přídavný modul (Trohl CMS Plugin 1.1) pro
tento sytém. Modul bude obsahovat <ul>
<li>Možnost komentovat články</li>
<li>Spravovat fotogalerie</li>
<li>Pravděpodobně registraci uživatelů</li>
<li>Vypisování počtu článku v kategorii</li>
<li>A mnoho dalšího...........</li>
</ul>
S potížemi piště na rooohlik@seznam.cz nebo na http://trohl.xf.cz/kontakt.php jako předmět uved´te CMS.
<br><center> Tvůrce systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> </center>
<?php include('http://trohl.xf.cz/tip.php');?>

</div>

</div>

<br class="clear" />

</div>

</div>

<div id="footer" class="fixed">
Copyright © 2009 <a href="http://trohl.xf.cz">Trohl.xf.cz>>>Tvůrce systému <a style="display: none" href="http://www.nodethirtythree.com/">NodeThirtyThree</a><a style="display: none" href="http://www.freecsstemplates.org">Free CSS Templates</a>
</div>

</body>
</html>";
else
echo "Nejste přihlášen!";

?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #4
-
0
-

skus v tom druhom kode zmenit toto:

<?php if($_SESSION['prihlaseny'] = 1;)


na toto
<?php if($_SESSION['prihlaseny'] == "1")

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #5
-
0
-

Dík, ale i kdžy sme to změnil tak to vyhazuje stejnou chybu jen na řádku 4.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #6
-
0
-

To Trohl :
mas trochu chybny ten kod...ked uz chces celu stranku zobrazovat pomocou php echo tak musis pred "" davat spatne lomitka \"\"
alebo ukonci php ?> napis hmtl kod a potom ho kedykolvek v scripte znovu pouzi

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #7
-
0
-

skus tento kod:

<?php session_start(); ?>


<?php if($_SESSION['prihlaseny'] == "1") ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html>

<head>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />

<title>Administrace - Vítejte</title>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

</head>

<body>



<div id="header">



<div id="header_inner" class="fixed">

<a href="Data/odhlasit.php" title="Odhlásit se" class="logout">Odhlásit se</a>

<div id="logo">

<h1><span>Administrace</span></h1>

<h2>Trohl CMS 1.0</h2>

</div>



<div id="menu">

<ul>

<li><a href="admin.php">Úvod</a></li>

<li><a href="clanky.php">Články</a></li>

<li><a href="stranky.php">Stránky</a></li>

<li><a href="rubriky.php">Rubriky</a></li>

<li><a href="nastaveni.php">Nastavení</a></li>

</ul>

</div>



</div>

</div>



<div id="main">



<div id="main_inner" class="fixed">



<div id="primaryContent_columnless">



<div id="columnA_columnless">

<center>

<img src="img/go_to_web.png" alt="dum" title="vitejte" style="border: none" height="100" width="100">

<h3>Vítejte</h3></center>

<p>Vítejte v administraci redakčního systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> CMS 1.0 . K přidávání článků slouží jednoduchý

editor - podobný MS Word. V menu administrace sou dvě "skoro" stejné položky.

A to Rubriky a Stránky, rozdíly mezi nimi:



<ul>

<li>Rubriky - Možno napsat více článků(vhodné pro blogy)</li>

<li>Stránky - Možno uchovávat jenom 1 článek (např. informační strana)</li>

</ul>



V nastavení můžete měnit vaše heslo, informace atd. To je asi všechno o systému. Připravuje se přídavný modul (Trohl CMS Plugin 1.1) pro

tento sytém. Modul bude obsahovat <ul>

<li>Možnost komentovat články</li>

<li>Spravovat fotogalerie</li>

<li>Pravděpodobně registraci uživatelů</li>

<li>Vypisování počtu článku v kategorii</li>

<li>A mnoho dalšího...........</li>

</ul>

S potížemi piště na rooohlik@seznam.cz nebo na http://trohl.xf.cz/kontakt.php jako předmět uved´te CMS.

<br><center> Tvůrce systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> </center>

<?php include('http://trohl.xf.cz/tip.php');?>



</div>



</div>



<br class="clear" />



</div>



</div>



<div id="footer" class="fixed">

Copyright © 2009 <a href="http://trohl.xf.cz">Trohl.xf.cz>>>Tvůrce systému <a style="display: none" href="http://www.nodethirtythree.com/">NodeThirtyThree</a><a style="display: none" href="http://www.freecsstemplates.org">Free CSS Templates</a>

</div>



</body>

</html>
<?
else

echo "Nejste přihlášen!";



?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
KIIV+42
God of flame
6. 5. 2009   #8
-
0
-

taky kdyz das jen

if ( podminka )
prikaz;
prikaz;
else -- tak uz je to kravina... else samo o sobe existovat nemuze a if plati jen pro JEDEN prikaz za nim

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #9
-
0
-

To KIIV :on ma cely kod nejaky cudny ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #10
-
0
-

Vim že na to asi nemáte čas ale, nemohli byste mi to trochu poupravit aby to jakžtaktž šlo. Protže ja už vážně netušim...Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #11
-
0
-

7raulPromin az ted sem si vsim zes ten kod opravil dik:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
7raul0
Návštěvník
6. 5. 2009   #12
-
0
-

este raz ti pisem...vyskusaj tento kod:



<?php
session_start();
if($_SESSION['prihlaseny'] == "1") {
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">



<html>



<head>



<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />



<title>Administrace - Vítejte</title>



<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />



</head>



<body>







<div id="header">







<div id="header_inner" class="fixed">



<a href="Data/odhlasit.php" title="Odhlásit se" class="logout">Odhlásit se</a>



<div id="logo">



<h1><span>Administrace</span></h1>



<h2>Trohl CMS 1.0</h2>



</div>







<div id="menu">



<ul>



<li><a href="admin.php">Úvod</a></li>



<li><a href="clanky.php">Články</a></li>



<li><a href="stranky.php">Stránky</a></li>



<li><a href="rubriky.php">Rubriky</a></li>



<li><a href="nastaveni.php">Nastavení</a></li>



</ul>



</div>







</div>



</div>







<div id="main">







<div id="main_inner" class="fixed">







<div id="primaryContent_columnless">







<div id="columnA_columnless">



<center>



<img src="img/go_to_web.png" alt="dum" title="vitejte" style="border: none" height="100" width="100">



<h3>Vítejte</h3></center>



<p>Vítejte v administraci redakčního systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> CMS 1.0 . K přidávání článků slouží jednoduchý



editor - podobný MS Word. V menu administrace sou dvě "skoro" stejné položky.



A to Rubriky a Stránky, rozdíly mezi nimi:







<ul>



<li>Rubriky - Možno napsat více článků(vhodné pro blogy)</li>



<li>Stránky - Možno uchovávat jenom 1 článek (např. informační strana)</li>



</ul>







V nastavení můžete měnit vaše heslo, informace atd. To je asi všechno o systému. Připravuje se přídavný modul (Trohl CMS Plugin 1.1) pro



tento sytém. Modul bude obsahovat <ul>



<li>Možnost komentovat články</li>



<li>Spravovat fotogalerie</li>



<li>Pravděpodobně registraci uživatelů</li>



<li>Vypisování počtu článku v kategorii</li>



<li>A mnoho dalšího...........</li>



</ul>



S potížemi piště na rooohlik@seznam.cz nebo na http://trohl.xf.cz/kontakt.php jako předmět uved´te CMS.



<br><center> Tvůrce systému <a href="http://trohl.xf.cz" title="Trohl">Trohl</a> </center>



<?php include('http://trohl.xf.cz/tip.php');?>







</div>







</div>







<br class="clear" />







</div>







</div>







<div id="footer" class="fixed">



Copyright © 2009 <a href="http://trohl.xf.cz">Trohl.xf.cz>>>Tvůrce systému <a style="display: none" href="http://www.nodethirtythree.com/">NodeThirtyThree</a><a style="display: none" href="http://www.freecsstemplates.org">Free CSS Templates</a>



</div>







</body>



</html>

<?

} else {

echo "Nejste přihlášen!";

}
?>


no zbezne som to presiel....vyskusaj a napis ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.18.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #13
-
0
-

Díky moc už to jede! Seš moje záchrana dík :smile18:

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
Trohl
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
6. 5. 2009   #14
-
0
-

Tak mám už upravenej i druhej ale pořád nefachá, poradíte? Dík.

<?php

$name = $_POST['name'];
$pass = $_POST['pass'];
include ("admin/data/$name-pass.php");
if(!isset($name) || !isset($pass))
echo "Vyplňte všechny pole";
else if($pass == $acountpass)
{header("Location: admin/administrace/vitej.php");
$_SESSION['prihlaseny'] = 1;}
else if
echo "<a href='login.php' title='login'>Přihlásit znovu</a>";


?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
KIIV+42
God of flame
6. 5. 2009   #15
-
0
-

zkus nastudovat sekci v manualu, ktera pojednava o takzvanem "bloku kodu"

proc to nepojede sem mimochodem o par prispevku drive psal

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý