Vícejazyčná aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vícejazyčná aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.comVícejazyčná aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Martin Fiala
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
7. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
chci si vytvořit vícejazyčnou aplikaci v Delphi 7 pomocí Resource DLL Wizard. Vše jsem podle průvodce vytvořil, ale nevím jak se zdrojovýk kódem.

Potřeboval bych to ve dvou variací a to po kliknutí na tlačítko (Česky, Slovensky) a pomocí RadioButton (opět Česky a Slovensky).

Mockrát díky za pomoc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.216.–
Mega.Lama0
Stálý člen
7. 5. 2009   #2
-
0
-

tak pomocou podmienky v DLLke...pokiaľ je niečo true/false bude ťahať z xy.dll napr. v c++:



#ifndef LANG_H_
#define LANG_H_
#if
#define SK_DEFAULT true
#define Message00001 "blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
...
#endif



#endif

a v exe súbore
#define SK_DEFAULT true

...takto to riešim ja ;)...cez podienky: true/false alebo 0/1

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Aplikace ve VS — založil kuba

Aplikace z c++ — založil ovens

Aplikace — založil hanis

Aplikace — založil ETNyx

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý