Odřátkování – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odřátkování – C / C++ – Fórum – Programujte.comOdřátkování – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7. 5. 2009   #1
-
0
-

učím se C++ a v druhé lekci je úkol udělat několik zpráv ale všechny se mi zobrazují na prvním řádku,tudíž bych potřeboval kod na odřádkování děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.46.–
Učím se C++ a baví mě to!
Reklama
Reklama
pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
7. 5. 2009   #2
-
0
-

neco jako "\n" by tam melo bejt ne?

ale teda nechapu jak a proc se nekdo muze ucit trapne c++ kdyz to mame skvely a uzasny C#

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.95.113.–
7. 5. 2009   #3
-
0
-

například že v C++ jde udělat úplně všechno? v c# to není tak dobrý jak C++ ale C# je lechčí ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.46.–
Učím se C++ a baví mě to!
7. 5. 2009   #4
-
0
-

jinak je to endl; zapoměl jsem na to :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.46.–
Učím se C++ a baví mě to!
Datlik0
Návštěvník
7. 5. 2009   #5
-
0
-

hele c++ je mnohem lepsi ne c lepsi funkce lechci pristup.. tusim najdes ty rozdily na nete pka porovnej

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
7. 5. 2009   #6
-
0
-

C++ je král v céčkách si myslím a vy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.46.–
Učím se C++ a baví mě to!
Bald3rr0
Super člen
7. 5. 2009   #7
-
0
-

To pepa : Nechci rozpoutavat nejakey flame, ptam se jen z ciste zvedavosti. Na cem jsi tento vyrok zakladal? Muzes uvest nejaky konkretni pripad? Rad se neco noveho dozvim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Datlik0
Návštěvník
7. 5. 2009   #8
-
0
-

Balderr taky me to zajima

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Mega.Lama0
Stálý člen
7. 5. 2009   #9
-
0
-

Jako drist neskutočný...Možno sa ti zdá super C# pretože je to highendový jazyk ale pokiaľ chceš narábať s Assemblerom pomocou C# tak to asi nejde priamo,musíš využiť COM OBJEKTY na C++ DLLka,EXEčka a takto to prepojiť.Ináč potom nepoznám Linux,ktorý podporuje .NET,.NET patrí LEN a LEN do Windowsu teda pokiaľ chceš urobiť niečo v C# pre Linux musíš skopírovať a pridať do inštalácie aj .NET framework,ktorý na 99,9998% Linuxoch nepôjde.Pokiaľ ide o shareware projekt pre Linux a robíš ho v C# tak musíš distribuovať .NET pre Linux zadarmo,čo je veľké sústo.

Výhody C++:
[seznam]
- prístup ku ASM a HW
- beží mimo OS,bez závislosti na framework
- dá sa v ňom naprogramovať ako pre Linux tak aj pre Windows
- Jednoduchý jazyk
- Potomok jazyka C,teda ako keby to bol jazykový pack 2 in 1
- Rýchly (pôvodne bol aj Win 7 postavený na .NET frameowrku ale bol strašne pomalí,prešlo sa na C/C++)
- vhodný na veľké aplikácie
[/seznam]

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
dannyk0
Věrný člen
8. 5. 2009   #10
-
0
-

2 Mega.Lama: S vetsinou souhlasim az na 2 vyjimky:
- jednoduchy -> to tedy urcite ne.Kdyby byl tak jednoduchy, tak by od nej lamky neutikaly pryc k c#
- rychly -> mozna, ale je hodne nachylny na architekturu, kdezto .NET neni, tam se program zkompiluje a optimalizuje pro danou architekturu a bezi vsude stejne, ale u c++ to fakticky neplati. To, ze udajne MS presel z .NET zpatky na native u Win7 kvuli rychlosti se mi zda trochu jako blbost, protoze jadro vzdycky musi psat v c++/ASM kvuli bodu 1, ktery si sam napsal.
Pak pro normalni features uz si muzou dovolit pouzit .NET, protoze muzou jeho runtime lepe propojit s jadrem a ten vykonostni rozdil oproti native uz bude minimalni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
KIIV+42
God of flame
8. 5. 2009   #11
-
0
-

To dannyk :
1) vyvozovat jednoduchost tim, ze "lamky" utikaj jinam, neni zrovna moc relevantni argument...
2) trochu tento bod rozved - zajima me jak je myslena "zavislost na architekture"

Jinak jak se program predelava do pseudokodu, tak to nikdy nemuze byt tak rychle jako dobre napsanej program v C nebo ASM
podminkou je samozrejme to "DOBRE" .. kdyz se neco napise spatne tak to assembler nezachrani :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dannyk0
Věrný člen
8. 5. 2009   #12
-
0
-

2 KIIV:
1, To s tou jednoduchosti sem mozna ujel, ale vseho vsudy jo. Podle me je c++ krasny jazyk, ale ne lehky.Uz jen klasicke peklo pro zacatecniky pointery.Navic veskera sprava pameti a s tim spojene leaky.Podle me opravdu jednoduchy fakticky neni.
2, Krasnou ukazkou zavislosti je X86 a X64 architektura. To co je na X64 tak na X86 clovek nespusti a podobnych prikladu by nasel dost (na ruzna mobilni zarizeni atd). U .NET tohle clovek prakticky neresi, napise jeden kod, ten spusti na libovolne architekture, ktera podporuje dany framework a runtime se postara o zbytek.

Jak sam pises, musi se to napsat DOBRE, jinak tomu nepomuze ani panbuh (mozna maximalne tim, ze prida vykon :D)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
tmi0
Věrný člen
9. 5. 2009   #13
-
0
-

ze by c# mohlo byt rychlejsi nez c? to se mi vskutku nezda:). prave proto, ze c se preklada pro kazdou architekturu zvlast dosahne obecne mnohem vetsi rychlosti...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
dannyk0
Věrný člen
10. 5. 2009   #14
-
0
-

Ja nerikam, ze je c# rychlejsi,jen to,ze v normalnich desktop aplikacich je vykonnostni rozdil relativne zanedbatelny.Jiste,ze vzdycky kod prelozeny na urcitou architekturu bude rychlejsi, nez kdyz se musi neco obstaravat bokem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý