API – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

API – C / C++ – Fórum – Programujte.comAPI – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 5. 2009   #1
-
0
-

Na wikipedii jsem se dočetl: "Funkce API jsou programové celky, které programátor používá namísto toho, aby je sám naprogramoval."
Tak by mě zajímalo, jak bych si mohl tyto programové celky naprogramovat sám, když samotný jazyk C neobsahuje žádné funkce pro práci s grafikou, hudbou, okny atd.
Je snad nějaký jazyk, který toto dokáže? Nebo jakým způsobem se vytvářejí API?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.34.–
Reklama
Reklama
Datlik0
Návštěvník
8. 5. 2009   #2
-
0
-

nwm co tim myslis ale win 32 api opengl tam jde grafika atd

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
KIIV+42
God of flame
8. 5. 2009   #3
-
0
-

api sou knihovny.. staci ti pak rozhrani k tomu api v libovolnem jazyce a muzes s tim pak pracovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dannyk0
Věrný člen
8. 5. 2009   #4
-
0
-

Spis bych rekl, ze API je to rozhrani k tem knihovnam.

Jinak API si muzes vytvorit sam bez nejakeho problemu.Ono je to vlastne klasicka exportovana funkce v nejake knihovne, ktera proste neco dela.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
KIIV+42
God of flame
8. 5. 2009   #5
-
0
-

To dannyk : to asi jak ktery... takovy winapi je opravdu jen ciste nad knihovnama... takovej .net uz bude api nad api..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
dannyk0
Věrný člen
9. 5. 2009   #6
-
0
-

Jo to jo, ale i ta API vyuziva libky/assembly .NET frameworku, i kdyz vlastne obaluje nejake funkce pouzivajici jine nizsi knihovny, ale to uz zas nehraje takovou roli :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

API(SendInput) v C# — založil rybar73

CSFD api — založil maniakum

Win 32 API — založil radvis

C# hook API. — založil LukAss741

Vlastní api — založil homer

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý