Dostal jsem ve vaně perfektní nápad nevím je li zcela realizovatelný ale budiž.
Jde o princip twitteru s tim rozdilem ze nikdo nema vlastni blog ale je jen hlavní stránka a na ní nove zpravicky ktere napisi uzivatele.
A ja jelikož jsem nehorázně líný a neschopny precist tu knihu, potřebuji nekoho kdo zvládá PHP, MySQL a html
A potřebuji aby na hlavní stránce byl v pravo v rohu prihlasovaci formular a odkazem na registraci, uzivatele ukladat do databaze, a aby po prihlaseni prvni co uzvatel uvidi je velke entry okno do ktereho napise a odesle. Dale bych ocenil kdyby tam mohl být jeden superuživatel který by mohl mazat příspěvky a upravovat popripade mazat uživatele.
Pokud nekdo nema momentalne dva tydny co delat at se ozve na 307627858, jsem tam kazdy den od 15:00 do 17:45, nejsem vydelecne cinny ale pokud by v budoucnu z toho nejake penize padly dal bych i 50%.
Fórum › Offtopic
Projetk - potrebuju nekoho kdo umi php,mysql html
Dobrý nápad, jdu si to naprogramovat a nahodit na server sám. :P
Ne, dělám si srandu, mám pořád tolik práce, že nevím, kde mi hlava stojí (ale na tohle fórum čas mám, to je zajímavý :), takže nic takovýho dělat nebudu. Ale možná někdo jiný...
To Quiark : pochybujem ze niekto, bude... ved preco by mu mal odovzdavat vysledok? Nahodi si to sam a ma 100 perc. :smile16:
To survik1 : suhlasim, ale niekedy je tazke nereagovat, zvlast u takychto pripadov... :smile20:
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Někoho kdo ovládá PHP — založil Bazim
Hledam nekoho umi naprogramovat vahu s java pos. — založil Tomas
Hledám někoho, kdo vytěží web — založil Jiří Glončák
Hledám někoho kdo si chce vydělat. — založil Václav
Kdo vyřeší rébus PHP a výpis MySQL dat — založil martinb1984
Moderátoři diskuze