Prosím o kritiku banneru. Jedná se o ten velký na úvodní stránce zde http://katalog.windows-se7en.cz/.
Děkuji za názory.
Fórum › Offtopic
Kritika banneru
To Nefaritus : Aha :-) tak na příštím banneru se zkusím polepšit :)
To plasmo :
Chybí tomu trochu dynamiky, on tam jenom jede text.))
prostě aby to nějak problesklo měnila se průhlednost, dal bych tomu nějaké nenápadné pozadí...
A ohledně umístění, když otevřu záložky, najede mi banner do hledání.
To Spectator : Děkuji, pokusil jsem se to napravit :-)
preco sa mi zda ze ten text scrolluje nejak na krivo?
To marioff : nemělo by, text je vycentrován :)
To plasmo : no pozrel som si to znova, ale nejak tak "pláva" alebo co... proste nevychadza tak rovno ale sa kolise.. :)
edit: teraz som si vsimol ze aj Spectator si vsimol to iste
To marioff : No právě a to jsem centroval :-)
a ty to tam vobec nevidis?? pekne to vidno na helpdesk 24/7, sa to kmita ako opite... :smile1:
ale na druhu stranu to je zase malickost... ohodnotit to newiem... vsak su tam len pismena... mna to neoslovuje..
Další banner se pokusím oživit, ale bojím se co z toho vznikne :), všehovšudy je tohle můj první výtvor :)
To marioff : ne, nevidím :-( předělám to :)
To Spectator : Mrknu na to. Děkuju!
Prosil bych o radu a kritku dalšího mého výtvoru: http://katalog.vedator.net/ (opět banner na začátku stránky).
Mám u něj akorát problém, plocha nejžádanější tarif se ukazuje i v momentě kdy nechci, to je najetí do plochy. Chtěl bych aby se zobrazovala pouze po najetí na info. Děkuji :)
To plasmo : me se zda daleko lepsi, kdyz muzu najet na jakoukoliv cast banneru misto zamerovani na maly text v rohu... mozna vetsi font by me presvedcil o opaku...
To Earl Cash : Jde mi o to že mi pak nefuguje odkazání na web stronghostu, když kliknu do místa kde mám tohle vyskakovací okénko. Zkoušel jsem přeházet vrstvy, ale to buď jde jedno, nebo druhé. :-(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Návrh banneru — založil Blujacker
Odkaz v banneru — založil Xtreme
V prohlizeci nefunguje link ve flash banneru — založil nau
Sháním flashaře pro úpravu bannerů — založil Esfo
Kritika webu — založil marpit