Nemohli by ste nejak zabezpecit strankovanie prispevkov? topicy s obrovskym mnozstvom prispevkou su potom velmi neprehladne ked to tu nieje.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Strankovanie prispevkov
Viz Oficiální podpora pro projekty.
to strankovani by to chtelo.. neni tu nic co by to znesnadnovalo... zadny vlakna odpovedi ani nic podobneho...
zato bych byl radsi, kdyby se curo taky koukl na "INTERNAL SERVER ERROR", kterej od zmeny serveru vidim zatracene casto
To KIIV : Já nikdy ještě neviděl, ani jsem to od nikoho neslyšel. Chyba není na nšem přijímači ;)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To KIIV : Toto se mi taky jednou zobrazilo. Ale nevím proč, na programujte.com mám občas ping okolo 2000 ms, přestože na ostatní stránky okolo 12 ms. PAk se stránka načítá půl hodiny.. Nasetkal se s tím někdo?
To yaqwsx : me prave pomerne casto ... nekolikrat denne... treba 10 minut se nedostanu na ty aktualni ...
a to ze 3 ruznejch siti (doma v zatci, doma v praze a v praci..) jedine spolecne je login.. pak mozna jeste doma byvam pres jeden notebook a v praci pres normalni komp... pingy sem nezkousel to je pravda :D
To all: zatímco dříve při updatu nebo při úpravách vám naskočila chyba nebo "update databáze", nyní vám naskočí internal error, jelikož chybové hlášky nejsou nastaveny.
Takže je možné, že se někteří trefíte zrovna to výše uvedených akcí. Případně někdy může dojít u delší odezvy, když se provádí 1x do hodiny náročné úkony přes CRON (to se ladí).
Nicméně co se týče častého zobrazování 500, tak to ne, tam už opravdu musí být chyba někde jinde, protože i já jsem poměrně často na Programujte a nikdy jsem na 500 ještě nenarazil.
bohuzial musim caste zobrazovanie 500-vky potvrdit... deje sa to viac menej spontanne...
EDIT: pracujem vylucne na Opere (momentalne 9.64)
Jak dlouho 500 trvá?
To Curo : tezko rict.. par minut... vcera sem si ale po tom screenu vsiml casu... 10:24... a odpoledne sem mel dalsi 500 nekdy kolem 18:25... tak jeste testnu jestli to neni pokazdy ve stejny cas v hodine
EDIT: overeno - prolejzani fora jeste v 9:23:55 v poradku... 9:24 -> 500
Je 14:24 a vše mi jede jak má, budu dále testovat.
To Curo : musis testovat na podstrankach... hlavni strana jede i pri vypadku, ale clanky a diskuze ne...
jinak sem si vsiml ze z nejakeho nepochopitelneho duvodu se strasne casto trefuju prave do toho casu :D tak mozna proto mi pripada ze ty stranky tak moc nefungujou... jinak to byva mezi 24-27 a neco malo
Už nalezen problém. ITzprávy nám trošku řádí s databází, jejich úprava je již sepsána, ale ještě není dodělaná.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Strankovanie — založil Jozefe
Stránkovanie — založil jozo0025
Filter a stránkovanie — založil dasper
Php - Stránkovanie — založil Redix