XML s namespace v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

XML s namespace v C# – .NET – Fórum – Programujte.comXML s namespace v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
17. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahoj borci, chtěl bych se zeptat jak můžu v C# zpracovat XML soubor s namespace.

Standartní XML není problém, ale ty namespace jsem zatím nevymyslel ani nevygooglil. Za jakékoli nakopnutí budu nesmírně rád.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Reklama
Reklama
17. 5. 2009   #2
-
0
-

Možná mi něco uniká, ale v čem je problém? Co je cílem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
17. 5. 2009   #3
-
0
-

Problémem je jak ty data získám, právě když to je s namespace :) Používám XmlDocument (asi to je primitivní, ale nějak mi to nedocvaklo)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
dannyk0
Věrný člen
18. 5. 2009   #4
-
0
-

Tohle by mohlo nejak pomoct:



http://www.google.cz/search?q=xmldocument+namespace&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
19. 5. 2009   #5
-
0
-

Tak sem to zkoušel, ale nepovedlo se. Neměl byste někdo link na praktickou ukázku, z té bych to snad pochopil. (Jsem v doNet začátečník, dělám to pár dní a bohužel tento problém jsem měl v PHP také, tam jsem to řešil vlastní knihovnou, ovšem to je práce na dlouho.) Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý