Refresh widgetu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh widgetu – Python – Fórum – Programujte.comRefresh widgetu – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Josef Hornych0
Návštěvník
11. 9. 2006   #1
-
0
-

M?m widget Entry a ve funkci do n?j vkl?d?m text...Ale v?e se mi vyp??e a? na konci funkce.. Pot?ebuji, aby se widget jaksi Refreshoval... Mo?n? by to ?lo pomoc? after... ale nevím jak....?:((? plspls help me

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Josef Hornych0
Návštěvník
14. 9. 2006   #2
-
0
-

plsplsplsplslplsplspls

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
14. 9. 2006   #3
-
0
-

Bez kódu, nebo dema nefunkčního kódu to nejde, člověče...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Josef Hornych0
Návštěvník
7. 10. 2006   #4
-
0
-

Já prostě chci aby program chvilku(např 20 milisekund) nic nedělal, ale ne jako pomocí time.sleep ale jako pomocí root.after.. Prostě aby nic nedělal i když by něco mohl dělat... To je těžké vysvětlování...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
7. 10. 2006   #5
-
0
-

Jo je to těžké vysvětlování, tak znovu: bez kodu nebo dema to nepůjde. Rozumíš tomu? Nebo je na tom něco nejasného?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Josef Hornych0
Návštěvník
7. 10. 2006   #6
-
0
-

Tak znova...chce? k?d?Tad m??..

from Tkinter import *

def h():
import time
l["text"]="prvni text"
# tady nastava problem.Nenapise se "prvni text",ale jen to pocka 5 vterin a napise "druhy text"
time.sleep(5.0)
l["text"]="druhy text"

root=Tk()
l=Label(okno)
l.pack()
Button(root,text="text",command=h).pack()

V jednom pripade(konkretne ten zamacknuty button, co ti tam zustane 5 vterin zamackly) jsem to vy?e?il pomoc? room.after. Ale tady by to ne?lo... Pon?vad? na 20 stejn?ch 2 ??dek textu se mi nechce por?d odsazovat..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
7. 10. 2006   #7
-
0
-

1/ tvůj kod nefunguje :-(
2/ root.update()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Josef Hornych0
Návštěvník
9. 10. 2006   #8
-
0
-

geon napsal:

1/ tvůj kod nefunguje :-(
[i]2/ root.update()[/i]



1/-->Už jsem si to taky uvědomil... Psal jsem ho narychlo a nezkoušel.
[i]2/-->[/i]Díky :super:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

FF - refresh — založil bbtrash

REFRESH V FF — založil leon

Refresh datagridview — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý