Publikovanie webovu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Publikovanie webovu – .NET – Fórum – Programujte.comPublikovanie webovu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
19. 5. 2009   #1
-
0
-

Zdravým

Mám taký problém .
Vytvoril som si neaku stránku v ASP.NET cez Visual Studio.
Ale neviem teraz ako ju mám zverejniť na internete ??

Za radu velmi pekne ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.180.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
rybar730
Newbie
19. 5. 2009   #2
-
0
-

Tak z osobnich zkusenosti doporucuju hosting ASPONE.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.197.79.–
zonda0
Stálý člen
19. 5. 2009   #3
-
0
-

Dík fest :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.180.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
20. 5. 2009   #4
-
0
-

no ale mám ešte jeden s týmto súvisiaci problém .
rybar73 ty budeš asi vedeiť ked máš skusenosti s týmto serverom .
Ked otvorím stránku cez Visual Studio tak ide v poho .Ale ak ju dám na web tak mi píše chybu pozri si ju .

ZONDA.ASPONE.CZ  

(nedavaj www lebo ti nepojde)

Ale toto mi začalo písať až ked som vložil do web.config toto :
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

Dovtedy písalo error rutine. Ked chceš tak ti potom ukážem aj to .
Za radu veľmi pekne ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.180.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
20. 5. 2009   #5
-
0
-

Je to jednoduché. Došlo tam k nějaké chybě a díky tvému nastavení došlo k přesměrování na stránku, která neexistuje => chyba, kterou vidíš. Vypni customErrors a zapni debugging (dočasně).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
20. 5. 2009   #6
-
0
-

no prisiel som nato že tu chybu pisalo preto lebo tam bolo debug=flase .
Ale potom mi napísalo ze nevie nájsř databázu. Že nevie nájst databaza.mdf alebo tak neako .
Ale robil som to podla tohto vo visual studiu takto isto čo sa týka vkladnie databáze do web stránky :

http://www.vbnet.cz/clanek--51-zaciname_s_asp_net_dil_4_jednoducha_prace_s_daty_v_asp_net_2_0.aspx


Nevieš prečo by mi to nehcelo nájst ?

Ked tak pozrite sa na chybu ktorú píše na stránke :
http://zonda.aspone.cz/

Som začiatočník čo sa týka databáz tak prepáčte ak budú neaké primitývne otázky :D

ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.180.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
20. 5. 2009   #7
-
0
-

Jestli si dobře vzpomínám, tak je to proto, že DB se stejným názvem se už používá a proto ji nelze k serveru připojit. Myslím, že se ten název dá změnit v ConnectionStringu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
rybar730
Newbie
27. 5. 2009   #8
-
0
-

To zonda :
Cau sorry byl jsem ted dele mimo. Taky jsem z pocatku bojoval s pripojenim do vlastni databaze(predpokladam ze mas vlastni mdf DB z Express). Plati zde par pravidel co musis dodrzet a neznamena kdyz jede na localu ze pojede i na servru.

Na stesti ASPone ma pekny navod na svych strankach http://wiki.aspone.cz/Databáze#P.C5.99ipojen.C3.AD_k_MS_SQL_2005_Express
- pokud vse dodrzis neni problem
-popripade na Foru mi taky vetsinou odpovedeli do tydne

S pozdravem Rybar73 :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.197.79.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Hlasuj za najlepsiu webovu hru! — založil daemontus

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý