URL – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

URL – .NET – Fórum – Programujte.comURL – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
RePRO0
Super člen
19. 5. 2009   #1
-
0
-

čau čau, C - sharpisti. =)

Nevíte někdo, jak bych v programu (třeba Windows Forms Application) otevíral každou sekundu nějaké URL?

Existuje pro to nějaká třída?

To otevírání každou sekundu bych řešil timerem, v tom problém nevidím, ale jak to otevírat?

Vymyslím si příklad:

www.stranka.cz/index.php?vote=1


A každou sekundu to jakoby "zapínat"

Doufám, že mi někdo pomůže -- díky. ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Reklama
Reklama
RePRO0
Super člen
19. 5. 2009   #2
-
0
-

Tak prý HttpWebRequest...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Nechda0
Duch
30. 5. 2009   #3
-
0
-

To RePRO : Nebo použij tohle:

Process.Start(url);

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.46.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 5. 2009   #4
-
0
-

Doporučuju použít kód, který napsal Nechda. Je to asi nejpoužívanější postup na otevření nějaké url v defaultním prohlížeči.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

čtení url/braní dat z url — založil tribalcz

URL — založil Standa

URL — založil JMM

URL — založil Milan

Mysql url — založil Goumba

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý