Structury – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Structury – C / C++ – Fórum – Programujte.comStructury – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Marek0660
Duch
20. 5. 2009   #1
-
0
-

Dobry den prosim vas o pomoc som zacitocnik a potreboval by som pomoct s tymto problemom ako zapisat structuru meno program sa spusti cely ale pri zadava mena zamestnanca sa program vypne ako mam program upravit aby k tomu nedochadzalo a spravil aj vypis zo vsetkym ?



#include <iostream>

using namespace std;

int main(){
cout<<"////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\n";
cout<<"////////////////////////////Editor Firmy////////////////////////////////////////\n";
cout<<"////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\n";
//Zaciatok vyrtvarania fiktivnej firmy
cout<<"Zadajte nazov ako sa ma volat vasa firma : \n";
char firma[100];
cin.get(firma,100);
cout<<"Vasa nova firma sa vola : \n"<<firma<<endl;
cout<<"\n Pokracujte dalej stalcenim etntera \n";
cin.get();
cin.get();
//ukoncenie hlavy firmy a pokracovanie na vypis zamestnancov

const int i=4500;

struct zamestnancy {
char meno[100];
int vek;
int IDF;
}osoba[i];

zamestnancy vek,IDF;

int a,j,x;
const int b=4000;
cout<<"Ak chcete zadat noveho zamestnanca stlacte 1 ak chcete pokracovat na vypis stlacte 2 ";
cin>>a;
switch (a) {
case 1:cout<<"Zadajte kolko zamstnancou chcete vlozit do programu : "; //vkladanie udajou o zamestnancov
cin>>x;
for (j=0; j<=x; j++){
cin.get();
cout<<"Zadajte meno noveho zamestnanca : ";
cin.get(osoba[i].meno,x);
cin.get();
cout<<"Zadajte vek zamestnanca : ";
cin>>vek.vek;
cin.get();
cout<<"Zadajte IDF zamestnanca : ";
cin>>IDF.IDF;
}
break;
default : cout<<"Stlacte enter a pokracujte dalej\n ";
cin.get();
}

//vypis zamestnancou
cout<<"Kolko zaestnancov si prajete vypisat : ";
cin>>x;
for (j=0; j<=x; j++){
cout<<"Meno : "<<osoba[i].meno<<endl;
cout<<"Vek : "<<vek.vek<<endl;
cout<<"IDF zamestnanca : "<<IDF.IDF<<endl;
}
cout<<"\n Program ukoncite stlacenim tlacidla enter 1x \n";
cin.get();
cin.get();
return 0;
}


Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.194.–
t0m450
Newbie
20. 5. 2009   #2
-
0
-

získaš koľko zamestnancov chce užívateľ zadať, uložíš do premennej x

cout<<"Zadajte kolko zamstnancou chcete vlozit do programu : ";

cin>>x;


potom keď získavaš meno zo vstupu pomocov cin.get tak 2. parameter určuje koľko znakov sa má uložiť do premennej (v tvojom prípade do osoba[i].meno) ale ty používaš počet zamestnancov.
Zo štruktúry zamestnancy -> namiesto x v cin.get(osoba[i].meno,x) použi 100

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Structury — založil Marek066

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý