StringBuffer a jeho metoda indexOf()... – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

StringBuffer a jeho metoda indexOf()... – Java – Fórum – Programujte.comStringBuffer a jeho metoda indexOf()... – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wokena0
Stálý člen
21. 5. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat na metodu indexOf() třídy StringBuffer, vše se má takhle:
Mám tento kód

StringBuffer text = new StringBuffer("Toto.je.veta.");



a potřebuju zjistit index(polohu) těch teček postupně, např.:tečka jedna je na indexu 4, tečka dva je na indexu 7 atd.
Vím, že to nějak jde, prosím ještě, nepište odpovědi typu "google.cz" nebo "vygoogluj si to", protože sem to zkoušel a fakt jsem nic nenašel (nic srozumitelného).Díky za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.165.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Reklama
Reklama
Foowie0
Newbie
23. 5. 2009   #2
-
0
-

StringBuffer text = new StringBuffer("Toto.je.veta.");

int indexOfDot = -1;
while( ( indexOfDot = text.indexOf(".", indexOfDot+1) ) >= 0 ) {
System.out.println(indexOfDot);
}


Jinak pokud npoužíváš vícevláknovou aplikaci tak místo StringBufferu používej StringBuilder.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.87.–
wokena0
Stálý člen
23. 5. 2009   #3
-
0
-

Jejda děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.165.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Textbox a jeho obsah — založil Tommy.m2

GUI a jeho aktualizace — založil Kornin

UTF8 a jeho podpora v C++ — založil bakMan

Winexec a jeho overenie — založil ha2

OOP a jeho výhody? — založil Rxm_cp

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý