http://ona.idnes.cz/pocitacovi-fanatici-jsou-v-posteli-nejlepsi-tvrdi-studie-pmz-/ona_telo.asp?c=A090521_164218_ona_telo_jup http://ona.idnes.cz/pocitacovi-fanatici-jsou-v-posteli-nejlepsi-tvrdi-studie-pmz-/ona_telo.asp?c=A090521_164218_ona_telo_jup
Fórum › Offtopic
Počítačoví fanatici jsou v posteli nejlepší, tvrdí studie
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Tak ono to vyplyva z povahy a prace IT => NEMÁ KLID DOKUD NENÍ PRÁCE HOTOVÁ
:D:D:D
I takhle se da divat na vec a urcite to svuj vliv ma, to nepopiram ;)
To survik1 : Ano, třináctileté holky ano díky pedofilům a podobným individuím, ale třináctiletí kluci moc šancí "skórovat" nemají... Nevím, jak ostatní, ale já jsem měl své poprvé někdy ve čtrnácti a to jen proto, že jsem narazil na vážný vztah :-). Nemyslím, že moc lidí v tomhle věku chce něco vážnějšího, resp. moc kluků, ti myslí většinou jen na jedno, což holky odpuzuje. Každopádně zákon je krapet mimo, jen ten věk hraje podstatnou roli.
To survik1 : Hm, já mám zase plnou třídu (28 borců) kterým je 18-19 a za sebou to mají pouze tři z nich.
To survik1 : Pouze programátorská třída. I když, podle těch studií by mělo zřejmě vyplývat cosi jiného...
To Krychlik : xD xD Tak to mě položilo xD xD
To Garret Raziel :
ad a) Ta studia říká POUZE to, že se zaměřují na blaho partnera. Ale kdo říká, jestli odvádějí práci dobře? A to, že používají pomůcky... myslím, že i bez nich to může být velký rodeo, pokud se sejde "dobrá dvojka"
ad b) Co tak pozoruji profesionální (!) ajťáky kolem sebe, tak ti se zaměřují opravdu spíše na počítače. Přeci jen, naše (vaše, já měním obor xP) práce je časově náročná a bezchybný program neexistuje, vždy je co dělat =) Z osobních zkušenostech po tom, co jsem v oboru ztrávil tolik let, všiml jsem si, jak jsem zanedbával ženy. Z počátku to byl těžký rozjezd, ale až teď jsem ve flirtu jaksi "dobrej" (s trochou nadsázky). Ovšem i s tím se ztratilo ono "kouzlo" informatiky. Zkrátka a dobře, dle mého nemůže být dobrý, profesionální ajťák zároveň skvělým svůdníkem žen.
To survik1 : S tím bych zase moc nesouhlasil (že nemůže být profesionální ajťák dobrý svůdník). Je to o přístupu...když je někdo až takový ajťák, že jeho konverzační okruh témat je omezen na skupinu od křemíku po superpočítače, pak se není čemu divit, ale ne každý informatik je takový :) Je hold potřeba se umět bavit a o programování a webdesignu to s ženskou těžko půjde :D
Teď si tak říkám, že kdyby se vyspal ajťák s ajťačkou, tak by snad dosáhli sexuální nirvány :D
To Krychlik : to naco myslis? Mna by to ani nenapadlo.. hmm.. alebo tu hladas priatela?
si na ajtý webe, tak asi ja som ajťák, tak čo som tym asi myslel? Asi si teda rozumu moc nepobral...
To marioff : No napadly me dve veci- bud to znas z druhe strany barikady, coz mne prislo hodne divne, ale proti gustu... nebo se tu snazis upozornit pritomne samicky na to, jakej ses desnej kanec, coz je na ajty webu, kam chodi prevazne muzi, snad jeste divnejsi. Proto sem se zeptal. Ale samozrejme si to necham vysvetlit, protoze, jak jsi vtipne poznamenal, moc rozumu jsem nepobral.
To Krychlik : mnohoooo veci a slov moze byt dvojzmyselnych (a viaczmyselnych), keby som si vsetko mal rozoberat, ako autor mohol mysliet svoju myslienku tak aleluja.. ak nabuduce nebudes chapat vyznamu toho co napisem, pohode mi to posli do pm-ky... ostatnym postaci strucne podanie... :)
To Nefaritus : ...to si myslíš že se budu pri sexe baviť o benchmarku?...alebo o Microsofte? :smile19: :smile12: ...mne akože je to jedno...bavte sa hoci aj o tom jaky je Bill Gates sexoš ( :smile5: )...ale to hádam neee... :smile14: ....Ako IMHO v pohoďke keď nahodíte tému o čom sa dá rozprávať (LEN NIE IT ! :smile12: ) 2 hodiny tak to nie až také zlé...ak ste maniak a neviete ani o tom,že ste ráno vstali tak ADIOS a BUENOS NOCHES...
:) Nuž, len sa usmievam. Ajťák nemusí byť len ten introvertný typ s obdĺžnikom 4:3 vypáleným na sietnici, ktorý nevie rozprávať o ničom inom, než ako sa mu dnes skompiloval program alebo ako skúmal efektívnosť algoritmu na vyhľadávanie fráz v textovom súbore... Môže to byť aj zhovorčivý typ, ktorému nerobí problém zmeniť tému a rozprávať sa o čomkoľvek.
Je to samozrejme umenie, no mne sa to celkom darí. Sem tam pobehne okolo nejaká čučoriedka, s ktorou viem prehodiť pár pekných slov aj o ničom a podarí sa mi zanechať dobrý dojem. Najdôležitejšie je počúvať a potom vie človek primerane odpovedať (napr. viem sa hodiny rozprávať s jednou kamarátkou o kvetoch, hoci nespoznám pomaly ani tulipán alebo ružu :D :D ). Takmer vždy sa mi podarí nadhodiť fajn náladu a neraz vložím i dávku humoru. Jednoducho chce to cvik. Netreba všetkých ajťákov hádzať do jedného vreca. Je tu však ďalší extrém a to ten, že ajťák celé dni nepočuje ani vlastný hlas (komunikuje textom, mail, IM :D a pod) a potom keď sa ocitne v spoločnosti ľudí, tak si pripadá hlúpo.
Poučenie: Treba konverzovať, konverzovať a rozprávať sa :)
</ koniec vyčerpávajúceho komentáru>
To Tocimanko : ja tiez nemam problem rozpravat sa o comkolvek, od pocasia, cez politiku, po nuklearnu fyziku, a to s kymkolvek... a to len preto ze osobne nepoznam nikoho koho by zaujimaly pocitace akymkolvek sposobom...
Hádejte co se vám bude večer bude honit hlavou, když jste celý den strávili intenzivním řešením nějakého technického problému (matematika, programování apod.)? A bude úúplně jedno, že budete zrovna chtít prožít nějaké intimnější okamžiky. Intimní budou, ale holt s množinama/algebrou/OOP v hlavě :)
Jinak jedno pravidlo co jsem používal, když jsem se ještě hodně pohyboval mezi normálníma lidma na gymplu, bylo, že jsem si zakázal mluvit o počítačích, pokud jsem o to nebyl explicitně požádán (= "nefunguje mi to a to, nevíš co s tím?"). A celkem to pomáhalo.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nejlepší kompilátor — založil Mortimer
Nejlepší redakční systém? — založil sportuj
Nejlepší kniha o Javě — založil Petr
Nejlepší eshop framework — založil suchyn11
Nejlepší knihu na Javu — založil Zdeněk