Microsoft trochu inak – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Microsoft trochu inak – Offtopic – Fórum – Programujte.comMicrosoft trochu inak – Offtopic – Fórum – Programujte.com

dalaman0
Věrný člen
12. 9. 2006   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
13. 9. 2006   #2
-
0
-

Ten prvni uz je hodne proflakly, ale ty zbyle jsou dost cool. jen skoda ze se to tak zmrvilo tim prekladem :pche:

Nahlásit jako SPAM
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
DeaLer+2
Hero
13. 9. 2006   #3
-
0
-

Až na vyjímky je to starý a ubohý - co dodat.

Nahlásit jako SPAM
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Honza0
Stálý člen
13. 9. 2006   #4
-
0
-

Mozna je to stary, jenze windows taky zustavaj porad stejny, az mi microsoft dokaze, ze obsah toho linku neni pravda, uznam, ze je to trapny. Zatim se tak nestalo!

Nahlásit jako SPAM
-- ian
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
13. 9. 2006   #5
-
0
-

když se vám Windows nelíbí tak ho prostě nepoužívejte... a neplácejte pořád o tom

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
DeaLer+2
Hero
13. 9. 2006   #6
-
0
-

ian napsal:

Mozna je to stary, jenze windows taky zustavaj porad stejny, az mi microsoft dokaze, ze obsah toho linku neni pravda, uznam, ze je to trapny. Zatim se tak nestalo!

A ty mi tu teď dokážeš předložit důkaz o opaku?

Nahlásit jako SPAM
Honza0
Stálý člen
14. 9. 2006   #7
-
0
-

DeaLer napsal:

ian napsal:

A ty mi tu te? dok??e? p?edlo?it ihned prokazatelnej d?kaz o opaku?

Dob?e, odpov?m ti ovšem trochu jinak, nebudu tu m?vat ot?epan?mi fr?zemi, ale pov?m ti n?co z vlastn? zku?enosti: na jeden (star??)stroj jsem si nainstaloval sou?asn? windows xp a gentoo linux, ka?d? syst?m m?l sv?j disk, m?m samoz?ejm? nejnov?j?? ovlada?e, a te?: p?i b??n?m pou??v?n? windows mi vad? tyto v?ci: ?as od ?asu si mi syst?m jen tak restartuje, p?i p?ehr?v?n? film? se mi obraz trh?, bootov?n? trv? mnohem d?le ne? bootov?n? linuxu a ?asem si mi syst?m za?al zahlcovat a zpomalovat, nem??u si nastavit pr?va u?ivatel? (jen v?echno a nebo nic) a te? vůbec nepo??t?m pomalou kompilaci c++/ogl projekt? (proto?e to m??e b?t moje chyba)..., a to se mi v linuxu ned?je. Jen?e tohle nen? ??dn? bezduch? filipika proti microsoftu, to je prost? moje zku?enoust, podle kter? jsem si vytvo?il sv?j n?zor, ten somoz?ejm? nikomu nevnucuju, a? si ka?d? ud?l? sv?j. A hlavn?, a? si ka?d? pou??v? co chce, je to jeho volba, jen pros?m, aby respektoval licenci dan?ho software a d?le pros?m ty, kte?? n?s nab?daj? k ukon?en? t?hle diskuse, aby to ned?lali, proto?e diskuse (pokud je veden? v mez?ch slu?nosti) je d?le?it?, prosp?v? k du?evn?mu obohacen? obou stran, a j? ji v?t?m. Mo?nost vyslovit sv?j n?zor a pod?lit se o n?j s ostatn?mi toti? d?l? ?lov?ka ?lovek?m.

Nahlásit jako SPAM
-- ian
DeaLer+2
Hero
14. 9. 2006   #8
-
0
-

ian napsal:

DeaLer napsal:

ian napsal:

A ty mi tu teď dokážeš předložit ihned prokazatelnej důkaz o opaku?

Dobře, odpovím ti ovšem trochu jinak, nebudu tu mávat otřepanými frázemi, ale povím ti něco z vlastní zkušenosti: na jeden (starší)stroj jsem si nainstaloval současně windows xp a gentoo linux, každý systém měl svůj disk, mám samozřejmě nejnovější ovladače, a teď: při běžném používání windows mi vadí tyto věci: čas od času si mi systém jen tak restartuje, při přehrávání filmů se mi obraz trhá, bootování trvá mnohem déle než bootování linuxu a časem si mi systém začal zahlcovat a zpomalovat, nemůžu si nastavit práva uživatelů (jen všechno a nebo nic) a teď vůbec nepočítám pomalou kompilaci c++/ogl projekt? (protože to může být moje chyba)..., a to se mi v linuxu neděje. Jenže tohle není žádná bezduchá filipika proti microsoftu, to je prostě moje zkušenoust, podle které jsem si vytvořil svůj názor, ten somozřejmě nikomu nevnucuju, ať si každý udělá svůj. A hlavně, ať si každý používá co chce, je to jeho volba, jen prosím, aby respektoval licenci daného software a dále prosím ty, kteří nás nabádají k ukončení téhle diskuse, aby to nedělali, protože diskuse (pokud je vedená v mezích slušnosti) je důležitá, prospívá k duševnímu obohacení obou stran, a já ji vítám. Možnost vyslovit svůj názor a podělit se o něj s ostatními totiž dělá člověka člověkem.

S něčím souhlasím a s něčím ne, ale to je jedno. Já mám v současné době na disku WinXP Pro a SUSE 10.1. Shrnul bych to asi tak - pokud chceš něco používat, tak se musíš naučit to používat -> a když to neuděláš, tak se nediv, že ti to nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
Honza0
Stálý člen
14. 9. 2006   #9
-
0
-

Shrnul bych to asi tak - pokud chceš něco používat, tak se musíš naučit to používat -> a když to neuděláš, tak se nediv, že ti to nefunguje.

Na tom se myslím plně shodneme a i já připouětím, že neumím svůj systém dostatečně dobře nakonfigurovat a spousta chyb pramení právě z toho.

Nahlásit jako SPAM
-- ian
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Tkinter je mozny aj inak — založil myky

Dialogove okno inak — založil marioff

Obrazky trochu jinak — založil janusska

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý