Ak budete mať trochu volného času, prečítajte si tento článok. Mňa pobavil dostatočne :P
http://www.bazhar.cz/index.php?obsah=zobraz&clanek=060225
Fórum › Offtopic
Microsoft trochu inak
Ten prvni uz je hodne proflakly, ale ty zbyle jsou dost cool. jen skoda ze se to tak zmrvilo tim prekladem :pche:
Až na vyjímky je to starý a ubohý - co dodat.
když se vám Windows nelíbí tak ho prostě nepoužívejte... a neplácejte pořád o tom
ian napsal:
Mozna je to stary, jenze windows taky zustavaj porad stejny, az mi microsoft dokaze, ze obsah toho linku neni pravda, uznam, ze je to trapny. Zatim se tak nestalo!
A ty mi tu teď dokážeš předložit důkaz o opaku?
DeaLer napsal:
ian napsal:
Mozna je to stary, jenze windows taky zustavaj porad stejny, az mi microsoft dokaze, ze obsah toho linku neni pravda, uznam, ze je to trapny. Zatim se tak nestalo!
A ty mi tu te? dok??e? p?edlo?it ihned prokazatelnej d?kaz o opaku?
Dob?e, odpov?m ti ovšem trochu jinak, nebudu tu m?vat ot?epan?mi fr?zemi, ale pov?m ti n?co z vlastn? zku?enosti: na jeden (star??)stroj jsem si nainstaloval sou?asn? windows xp a gentoo linux, ka?d? syst?m m?l sv?j disk, m?m samoz?ejm? nejnov?j?? ovlada?e, a te?: p?i b??n?m pou??v?n? windows mi vad? tyto v?ci: ?as od ?asu si mi syst?m jen tak restartuje, p?i p?ehr?v?n? film? se mi obraz trh?, bootov?n? trv? mnohem d?le ne? bootov?n? linuxu a ?asem si mi syst?m za?al zahlcovat a zpomalovat, nem??u si nastavit pr?va u?ivatel? (jen v?echno a nebo nic) a te? vůbec nepo??t?m pomalou kompilaci c++/ogl projekt? (proto?e to m??e b?t moje chyba)..., a to se mi v linuxu ned?je. Jen?e tohle nen? ??dn? bezduch? filipika proti microsoftu, to je prost? moje zku?enoust, podle kter? jsem si vytvo?il sv?j n?zor, ten somoz?ejm? nikomu nevnucuju, a? si ka?d? ud?l? sv?j. A hlavn?, a? si ka?d? pou??v? co chce, je to jeho volba, jen pros?m, aby respektoval licenci dan?ho software a d?le pros?m ty, kte?? n?s nab?daj? k ukon?en? t?hle diskuse, aby to ned?lali, proto?e diskuse (pokud je veden? v mez?ch slu?nosti) je d?le?it?, prosp?v? k du?evn?mu obohacen? obou stran, a j? ji v?t?m. Mo?nost vyslovit sv?j n?zor a pod?lit se o n?j s ostatn?mi toti? d?l? ?lov?ka ?lovek?m.
ian napsal:
DeaLer napsal:
ian napsal:
A ty mi tu teď dokážeš předložit ihned prokazatelnej důkaz o opaku?
Dobře, odpovím ti ovšem trochu jinak, nebudu tu mávat otřepanými frázemi, ale povím ti něco z vlastní zkušenosti: na jeden (starší)stroj jsem si nainstaloval současně windows xp a gentoo linux, každý systém měl svůj disk, mám samozřejmě nejnovější ovladače, a teď: při běžném používání windows mi vadí tyto věci: čas od času si mi systém jen tak restartuje, při přehrávání filmů se mi obraz trhá, bootování trvá mnohem déle než bootování linuxu a časem si mi systém začal zahlcovat a zpomalovat, nemůžu si nastavit práva uživatelů (jen všechno a nebo nic) a teď vůbec nepočítám pomalou kompilaci c++/ogl projekt? (protože to může být moje chyba)..., a to se mi v linuxu neděje. Jenže tohle není žádná bezduchá filipika proti microsoftu, to je prostě moje zkušenoust, podle které jsem si vytvořil svůj názor, ten somozřejmě nikomu nevnucuju, ať si každý udělá svůj. A hlavně, ať si každý používá co chce, je to jeho volba, jen prosím, aby respektoval licenci daného software a dále prosím ty, kteří nás nabádají k ukončení téhle diskuse, aby to nedělali, protože diskuse (pokud je vedená v mezích slušnosti) je důležitá, prospívá k duševnímu obohacení obou stran, a já ji vítám. Možnost vyslovit svůj názor a podělit se o něj s ostatními totiž dělá člověka člověkem.
S něčím souhlasím a s něčím ne, ale to je jedno. Já mám v současné době na disku WinXP Pro a SUSE 10.1. Shrnul bych to asi tak - pokud chceš něco používat, tak se musíš naučit to používat -> a když to neuděláš, tak se nediv, že ti to nefunguje.
Shrnul bych to asi tak - pokud chceš něco používat, tak se musíš naučit to používat -> a když to neuděláš, tak se nediv, že ti to nefunguje.
Na tom se myslím plně shodneme a i já připouětím, že neumím svůj systém dostatečně dobře nakonfigurovat a spousta chyb pramení právě z toho.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tkinter je mozny aj inak — založil myky
Dialogove okno inak — založil marioff
Obrazky trochu jinak — založil janusska
Slovní ůlohy(trochu složítější) — založil Slipknot
Trochu obecně o programování - co do budoucna — založil kukla