Ahoj sháním literaturu o OOP PHP a C# Oboji nejlépe od základů a co nejdál. Klidně můžou být i odkazy na tutoriály, či materiálu na internetu. Předem děkuji.
Fórum › Offtopic
Doporučte literaturu
Muzes se bud podivat po nejakych knihach od Computer Press nebo Grada.Dale zajimavy serial o C# je na www.zive.cz.
Za sebe rozhodně doporučuju Pro C# 2008 and the .NET 3.5 Platform od A. Troelsena. Starší verze vyšla i v češtině od Zoner Pressu pod názvem C# a .NET 2.0 profesionálně (přiznám se, že nevím, jestli už přeložili i aktuální vydání).
Další kandidát na knihu by mohla být C# 2008 Programujeme profesionálně, ale stojí brutálně moc peněz, 2500 Kč. Její starší vydání mám, C# 2005 Programujeme profesionálně, stála asi 1400 Kč. Oproti knize od Troelsena mi ale přijde taková nemastná neslaná, můj názor.
Ta od Troelsena je fakt dobra.Mam ji anglicky v pdf a musim rict,jak sem ji prochazel, ze je fakt dobre napsana.
Ale myslim, ze pro zacatek se c# staci treba i jen C# pro zelenáče, ktera je podle me hodne dobre napsana a zacatecnika seznami prakticky se vsim dulezitym.Jedinou nevyhodou je jeji stari, protoze treba jiz nepopisuje uplne vsechny features .NET 3.0+
Edgar Alan Poe: Jáma a Kyvadlo.
EDIT:Dělám si srandu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Aku literaturu? — založil Rasto
PRODAM IT LITERATURU ( mistrovstvi v ...... — založil zbysek
Prodám IT literaturu - programování, algoritmy, databáze — založil Pavel Šaman