Opera - mizící kurzor – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Opera - mizící kurzor – Offtopic – Fórum – Programujte.comOpera - mizící kurzor – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Spectator0
Věrný člen
29. 5. 2009   #1
-
0
-

Čau, hledal jsem různě po netu řešení, ale nic. Nevíte?

Prostě mi všelijak v opeře z ničeho nic mizí kurzor a pár pohybech je zpět.
Mam pocit, že to často souvisí z různými částmi html tzn, pokud jsem např nad nějakým <p> tak po chvilce zmizí a objeví se pokud uhnu z celého odstavce, takhle je to se všemi. Je to celkem vopruz.

Opera je stále jako aktivní okno, takže mi ten kurzor nic nebere. V nastavení jsem nic o mizení nenašel :smile1:
Takže WTF???

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
Reklama
Reklama
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
29. 5. 2009   #2
-
0
-

Nemáš Visty? Protože mě dělá to samé, ale ve Firefoxu (a obecně) a kamarádovi to samé. Jestli to není nějaký update Vist.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.241.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Spectator0
Věrný člen
29. 5. 2009   #3
-
0
-

To Curo : Mam XP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
Bald3rr0
Super člen
29. 5. 2009   #4
-
0
-

Já mám Operu + Visty a dělá mi to to samé

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Jasper0
Věrný člen
29. 5. 2009   #5
-
0
-

Mám Operu + Vista a taky mi to občas dělá. Ale zdá se mi, že jen tady na fóru Programujte. Může moji domněnku někdo potvrdit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Nosko0
Stálý člen
29. 5. 2009   #6
-
0
-

Chrome + Vista = robilo to isté. Z nejakého dôvodu mi to práve dnes po prečítaní tohoto topicu prestalo "fungovať" :smile5:
Ale doteraz "fungovalo" spoľahlivo, som si na tomto fóre všimol, ale robilo to všade.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Bald3rr0
Super člen
29. 5. 2009   #7
-
0
-

To Jasper : Zkusil jsem to na stránce s nastavením routeru a ten stejný problém

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Jasper0
Věrný člen
29. 5. 2009   #8
-
0
-

Já pozoruju to, že mi to nikde nedělá, ale jakmile otevřu Programujte, tak to začne blbnout. Třeba tady najedu na nějaký odkaz (Zpět, Refresh vlákna atd) a po pár sekundách kurzor zmizí. A od té doby, co jsem otevřel Programujte, tak to blbne i jinde, i když Progrmujte je už zavřené. Řešením je restartovat prohlížeč...

Zkus vypnout prohlížeč a otevřít jenom to nastavení routeru a otestuj jestli to blbne taky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Bald3rr0
Super člen
29. 5. 2009   #9
-
0
-

To Jasper : Jo, blbne to taky, ale je pravda, že pokud otevřu prohlížeč a vlezu někam jinam, než na programujte (nastavení routeru), tak to trvá déle, než ten kurzor zmizí. Pokud otevřu programujte, kurzor mizí rychlejc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Spectator0
Věrný člen
29. 5. 2009   #10
-
0
-

Souvislost s programujte? To si nemyslím, řekl bych, že to už je spíš náhoda. Dělá mi to i na notebooku a s ti jsem na programujte nebyl hodně dlouho

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
7raul0
Návštěvník
29. 5. 2009   #11
-
0
-

:D prave naschval som to teraz skusil na Viste v Mozille a kurzor zmizne asi po 4 sekundach ked citam temu vo fore a kurz je pri podpise prispievajuceho...doteraz som si nieco take este nevsimol xD...ste ma naviedli
inde som to neskusal, ale fakt na tomto fore (detailne na tejto teme) to robi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.235.–
xp
~ Anonymní uživatel
401 příspěvků
29. 5. 2009   #12
-
0
-

mam operu a xp a vzdy kdyz mam otevrenou stranku s programujte tak mizi kurzor a to at jsme na jakekoliv zalozce, po zavreni zalozky s programujte je po problemu, ale zacalo to delat teprve pred nedavnem, driv to nedelavalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.186.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
29. 5. 2009   #13
-
0
-

Mně to dělá taky, ale doteď jsem si toho ani nevšiml :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Spectator0
Věrný člen
30. 5. 2009   #14
-
0
-

Ted jsem to tady zkousel s tou programujte.com zalozkou, a vazne to po jejim vypnuti prestalo. Mam ji tady totiz jinak porad.
Taky se mi trchu zrychlil celkovy beh opery (neni to tim, ze by bylo o zalozku min, otevrel jsem pro jistotu jine). Ze by opravdu chyba na programujte?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
. . .
marioff0
Expert
30. 5. 2009   #15
-
0
-

To Curo : presne to iste (Vista Ultimate), ale zacalo mi to robit len prednedavnom... zmizne az ked kliknem ale zacnem rychlo pohybovat mysou, uz ma to stve...

previedol som par testov: kurzor zmizne vzdy ked mam otvorene programujte aj ked je na pozadi :smile6: , ked odidem zo stranky je po probleme...

Curo, co si to na nas nachystal?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
30. 5. 2009   #16
-
0
-

To marioff :
asi chce detailne vediet co robime na pc a zaznamenava pohyb kurzora a na ake stranke ideme xDD

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.151.–
Jasper0
Věrný člen
31. 5. 2009   #17
-
0
-

Asi za to může nějaký banner (což by vysvětlovalo i to, že to blbne posledních pár týdnů, jelikož bannery se střídají). Když jsem blokl reklamu, tak to vypadá, že vše funguje vpořádku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Wizard0
Stálý člen
31. 5. 2009   #18
-
0
-

Jj tipujem, ze to ma na svedomy ten skaredy velky banner hned hore. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.193.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
31. 5. 2009   #19
-
0
-

To Wizard :
hej, aj ja si to myslym :D .... ved pracuje aj s mysou... :) tak Curo, aspon vies co mas dat prec :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.175.–
Earl Cash0
Věrný člen
31. 5. 2009   #20
-
0
-

trosku OT, ale me zase pri scrollovani tady na programujte "piska" notebook... je to takove slabe piskani, ktere nevychazi z repracku ani z mysi (zkousel jsem scrollovat pomoci touchpadu i pomoci sipek pri vypnutem zvuku)...jeste dodavam, ze nikde jinde se mi to nestava... mate nekdo podobny problem? :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
yaqwsx+9
Posthunter
31. 5. 2009   #21
-
0
-

To 7raul : To Earl Cash : Neděste mě. Ještě si budu myslet, že za odpálenej odpor v mým zdroji může programujte.com... :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.85.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Wizard0
Stálý člen
31. 5. 2009   #22
-
0
-

Hh ja som vedel, ze za to nestastne naformatovanie mojej windows particie nemozem ja ale niekto iny. :D Teraz uz mam vynika. Mal by si s tym nieco robit curo, lebo budez mat na krku zaloby. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.193.–
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
31. 5. 2009   #23
-
0
-

To Earl Cash :
Přesně tohle se mi stávalo na notebooku, když jsem pracoval v OpenOffice Impress vždycky když se měl provést nějaký grafický efekt. A stávalo se mi to ještě někde, ale nevím kde, ale na programujte nikdy.

Někde jsem četl, že za to může špatně odstíněná grafická karta od zvukovky. Něco na to je, když to "píská synchronně s aktivitou grafárny", ale píská to i s vypnutými repráky tak nevím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.39.–
7raul0
Návštěvník
1. 6. 2009   #24
-
0
-

To Wizard :
njn. to ja raz som otvoril u kamosa programujte a vybilo poistky v celom bite xDD
a este mi v poslednej dobre vrzga klavesnica :( chcem odskodne xDD

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.175.–
Garret Raziel
~ Anonymní uživatel
706 příspěvků
1. 6. 2009   #25
-
0
-

To Earl Cash : Ano, mám IBM ThinkPad T42 a dělá mi přesně totéž! Ale jenom na programujte.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
mega.lama
~ Anonymní uživatel
206 příspěvků
1. 6. 2009   #26
-
0
-

tak bude problem s programujte.com...asi niečo s CSS

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
mega.lama
~ Anonymní uživatel
206 příspěvků
1. 6. 2009   #27
-
0
-

alebo v Opere

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
tmi0
Věrný člen
1. 6. 2009   #28
-
0
-

ja tento problem nemam, ale asi to bude tim ze nepouzivam mys, ale vimperator :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
pc_manik0
Stálý člen
2. 6. 2009   #29
-
0
-

Já mám Vistu a když jsem si stáhl Operu10 tak mi dělalo to samé,ale s Operou9 to bylo vše v pohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
majo
~ Anonymní uživatel
39 příspěvků
3. 7. 2012   #30
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.77.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Mizící link — založil Zelenáč

Kurzor — založil GD-Amater

Kurzor — založil zeberdee

RichEdit kurzor — založil bronek

Lubovolný kurzor — založil aranes

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý