MS Blend a VisualStudio – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MS Blend a VisualStudio – .NET – Fórum – Programujte.comMS Blend a VisualStudio – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
29. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
chtel bych se jen zeptat udelal jsem si tlacitko podle navodu na tomto serveru a nevite nekdo jak ho dostat do VS? Staci mi i nejaky anglicky navod ja sam jsem nic nenasel ani jsem na to neprisel.
Dekuji za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 5. 2009   #2
-
0
-

Nejlepší možnost bude v Blendu vytvořit místo WPF Application "aplikaci" typu WPF Control Library a tam vytvořit upravené tlačítko. Po zkompilování dostaneš DLL knihovnu, kterou pak stačí nareferencovat v nějakém jiném projektu ve Visual Studiu.

Další možnost je zkopírovat XAML toho toho tvého tlačítka do nového projektu, ale to je z hlediska znovupoužitelnosti nepohodlné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
dannyk0
Věrný člen
29. 5. 2009   #3
-
0
-

Nebo v blendu dat pravym na Solution a dat Open in Visual Studio.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 5. 2009   #4
-
0
-

Já to pochopil tak, že chce to tlačítko dát do jiného projektu. Uvidíme, až se vyjádří:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
29. 5. 2009   #5
-
0
-

No presne tak jsem to myslel aby ta komponenta byla znovupouzitelna tak diky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
dannyk0
Věrný člen
30. 5. 2009   #6
-
0
-

Tak ono tim otevrenim v tom VSku by si to uz mohl upravit, ale tvuj postup je jednodussi a primocarejsi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

Microsoft expression blend — založil domitea

MS Expression Blend - přechody — založil Anonymní uživatel

VisualStudio 2015 — založil Alex95

DataBinding vs. VisualStudio 2010 — založil VladislavK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý