Přidání formulářového prvku klinutím na tlačítko/odkaz – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přidání formulářového prvku klinutím na tlačítko/odkaz – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPřidání formulářového prvku klinutím na tlačítko/odkaz – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

psenik0
Návštěvník
31. 5. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, mám následující problém:
V administraci vytvářím stránku pro správu anket. Potřebuji aby ve formuláři pro vytváření anket kde jsou pole: otázka, datum spuštění, datum konce ankety a odpovědi, aby bylo tlačítko které bude přidávat/ubírat inputy pro odpovědi. Nevíte někdo jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.14.–
Pk
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
31. 5. 2009   #2
-
0
-

Zkusil bych

<script type="text/javascript">

function pridejInput() {
document.getElementById('odpovedi').innerHTML += "<input type="text" name="blabla" />";
}
</script>
<form action="neco" method="post">
<div id="odpovedi"></div>
</form>
<a href="" onClick="pridejInput()">Přidat odpověď</a>

Nevím, jestli to bude fakčit, zkus to a kdyžtak napiš :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
psenik0
Návštěvník
31. 5. 2009   #3
-
0
-

Nevím proč, ale nejde to. Možná to chce nějakou úpravu jenom. Já sám s javascriptem teprve začínám, takže vím co svede, ale nevim jak na to.. Nemá teda ještě někdo nějaký nápad?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.14.–
Pk
Nosko0
Stálý člen
1. 6. 2009   #4
-
0
-



<script type="text/javascript">
function pridejInput() {
document.getElementById('odpovedi').innerHTML += "<input type=\"text\" name=\"blabla\" />";
}
</script>
<form action="neco" method="post">
<div id="odpovedi"></div>
</form>
<a href="" onClick="pridejInput();return false;">Přidat odpověď</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
1. 6. 2009   #5
-
0
-

To Nosko : No jo ty uvozovky :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
psenik0
Návštěvník
1. 6. 2009   #6
-
0
-

No tak mi to funguje. Ale teď potřebuju dostat výstupy všech těch polí do nějakého PHP pole. Pořád si to nedovedu představit. Nemůžete mi ještě pomoct?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.14.–
Pk
Nosko0
Stálý člen
1. 6. 2009   #7
-
0
-

<script type="text/javascript"> 

var counter=1;
function pridejInput() {
document.getElementById('odpovedi').innerHTML += "<input type='text' name='blabla"+counter+"' /><br>";
document.getElementById('pocet').value=counter++;
}
</script>


<?
if(isset($_POST['poslal'])){
echo $_POST['pocet']."<br>";

for($i=1; $i<=$_POST['pocet']; $i++){
echo "-> ".$_POST['blabla'.$i]."<br>";
}
}
?>
<form action="" method="post">
<div id="odpovedi">
<input type="hidden" id="pocet" name="pocet" value="0">
</div>
<a href="" onClick="pridejInput();return false;">Pridat odpoved</a> <br>
<input type="submit" value="Posli" name="poslal">
</form>


Napríklad

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý