If,else - PHP Fusion (PHP,Mysql) – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

If,else - PHP Fusion (PHP,Mysql) – PHP – Fórum – Programujte.comIf,else - PHP Fusion (PHP,Mysql) – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nikus0
Newbie
1. 6. 2009   #1
-
0
-

Vyvíjím mód do PHP Fusion a zasekl jsem se v jednom bodě.

Popíši:
Potřeboval bych nějak udělat aby jedno ID (resp. 1uživatel) si mohl pouze jednou něco zaregistrovat. (zapsat do mysql databáze)
Formulář a vše ostatní už mám udělané.
Princip bude asi takoví: Návštěvník se zaregistruje a poté má možnost si ještě registrovat další služby, ale pouze jednou a pak se mu místo toho zobrazí co jsi registroval nikoli formulář k registraci.

Např. Má možnost si zaregistrovat jméno do hry s heslem. Tak si zvolí ve formuláři jména a heslo a potvrdí. Vše se zapíše do DB a místo formuláře kde si vyplňoval službu k registraci se mu zobrazí jméno a heslo které si zvolil.
1registrovaný uživatel=1registrace služby.

No moc nevím jak na to, ale asi to půjde pomocí IF a ELSE ale s tím jsem ještě nikdy neměl čest..

if() {}

else {}


Tak prosím jestli by mě s tímto někdo pomohl jak to napojit a udělat aby to fungovalo tak jak má. Předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.204.–
Nic není pravda, Vše je dovoleno.
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
1. 6. 2009   #2
-
0
-

Řekněme, že jsi z DB vytáhl to, co je zapsáno v kolonce služba a dal to do proměnné $sluzba...



if(empty($sluzba)) {
include('formular.php');
} else {
switch($sluzba) {
case 'sluzba1' : echo "Již využíváte služby 1."; break;
case 'sluzba2' : echo "Již využíváte služby 2."; break;
case 'sluzba3' : echo "Již využíváte služby 3."; break;
}
}

A nebo by to šlo taky celé přes switch a ten formulář dát do možnosti default :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Php fusion — založil Vojta

MySQL a PHP... — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý