Problém se vzkazy – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém se vzkazy – PHP – Fórum – Programujte.comProblém se vzkazy – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
3. 6. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den, na stránkách mám udělané přidávání vzkazů a mám problém, že když někdo napíše dlouhé slovo například "ahoooooooooooooooooooj" tak mi to nátáhne tabulku do které ty vzkazy načítám, proto bych se chtěl zeptat, jak mám udělat, aby to například po 10ti znacích do toho slova automaticky vepsalo mezeru. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
Reklama
Reklama
Lordest0
Super člen
3. 6. 2009   #2
-
0
-

Petr napsal:
Dobrý den, na stránkách mám udělané přidávání vzkazů a mám problém, že když někdo napíše dlouhé slovo například "ahoooooooooooooooooooj" tak mi to nátáhne tabulku do které ty vzkazy načítám, proto bych se chtěl zeptat, jak mám udělat, aby to například po 10ti znacích do toho slova automaticky vepsalo mezeru. Děkuji


podla toho ci je to konkretne jedno slovo alebo obsiahli text. Pri obsiahlom texte by si potreboval myslim ze JS.. Ale pri jednej premennej napr. kde by si vedel kolko znakov ma 1 slovo kde to chces vykonat v premennej(ak by si mal viac slov napr.) staci jednoduche strlen a implode.. u tvojho konkretneho pripadu by to vyzeralo takto:

$premenna = "tralalalalalalala";


if(strlen($premenna) > 10){

$medzera = implode(" ", $premenna[9]);

echo $medzera;
}

v tomto pripade by sa ti zobrazilo "tralalala lalalala"..
opravte ma ak sa mylim :-)



Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
Nosko0
Stálý člen
3. 6. 2009   #3
-
0
-



$slovo="ahooooooooooooooooj";
echo substr($slovo,0,9)," ",substr($slovo,10,strlen($slovo)-1);


By mohlo byť jedno z možných riešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
3. 6. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Ma.ty

Problém — založil pali6

Problém — založil Dfire

Problém v C — založil Robin

Problém v C++ — založil Anonim

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý