Toto sa mi stava casto a teraz to je vsetkych tem for na prvej strane:
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1h0loA
co vy na to? :D
Fórum › Návrhy na vylepšení
Bug?
Spectator napsal:
V noci tady bylo totiz forum v jednu chvili silene zaspamovane, zadny vas bug. Spam byl vsude
presne tak... v kazdem z for pribylo asi 50prispevku, tim padem po odmazani zustaly casy posledniho spamu
Zdravím, je to tak. Včera ve 23:55 tuším a 0:25 proběhl spam útok z dvou IP adres a fórum bylo zaspamováno cca 8.000 příspěvky. Odmazal jsem je manuálně, fórum si s nimi poradí postupně samo, jak je přepočte.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
já sem tušil. Myslím že to způsobila jednoduchost toho testu, ktery mas tady ole a ktery dovoluje anonymovi pridavat prispevky. Nebylo by tak tezke odeslat falesny formular, oscannovat takhle temata a do kazdeho ten formular falesne odeslat. Rozhodne bych premyslel treba o OpenID nebo lepsim testu. N nejkrajnejsi situaci pak pravo prispivat pouze registrovanym
To jadus.: Do teď anti-spamová ochrana stačila. Zaměřil se na ni nějaký český mamlas, který si na to napsal skript (nejlépe vložil jeden testovací a pak šup). No někteří prostě asi nemají co na práci :).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
KIIV napsal:
ono by klidne stacilo omezit anonymni prispevky ze muze dojit jeden z jedne ip za 30s ? :D by se jim to trochu protahlo
Suhlasim,
+25 prispevkov max na den na ip
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
RTC8564 bug — založil Mario1
Divnej bug IE — založil Phoenix
Malej bug — založil Phoenix