Podmienka, ak neni subor vystaveny v okne tak presmerovat? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Podmienka, ak neni subor vystaveny v okne tak presmerovat? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPodmienka, ak neni subor vystaveny v okne tak presmerovat? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lordest0
Super člen
4. 6. 2009   #1
-
0
-

Mam problem tykajuci sa ohladom JS (dalsi:-D) , mam nieco vo vyskakovacom okne.. lenze to vyskakovacie okno odkazuje na subor ktory nechcem aby sa mohol zobrazit v inej forme nez je vyskakovacie okno.. kenze ked niekto da presne taky isty link jak vo vyskakovacom okne zobrazi sa mu subor urceny iba pre to vyskakovacie okno a to ja nechcem.. Neviete ako na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
4. 6. 2009   #2
-
0
-

Můžeš testovat jméno okna. Např. pokud bude jméno toho vyskakovacího okna test:

function kontrola() {


if (!top.test)
{
location.href("http://seznam.cz");
}


}


Samozřejmě, pokud bude JS vyplý, tak to fungovat nebude.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #3
-
0
-

z_moravec napsal:
Můžeš testovat jméno okna. Např. pokud bude jméno toho vyskakovacího okna test:

function kontrola() {

if (!top.test)
{
location.href("http://seznam.cz");
}


}


Samozřejmě, pokud bude JS vyplý, tak to fungovat nebude.



teraz nechapem.. Meno okna(title) alebo meno ktore zadam pri linku vo funkcii window? skusil som zadat name=test pri funkcii window, okno otvori cize script je spravny, len problem je v tom ze neviem ako to odkontrolovat..(cize ak nieje meno(nie title) okna toto tak presmerovat)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2009   #4
-
0
-

Prostě zkontroluj jméno toho okna (atribut target u elementu a nebo name u window.open) tak jak je to v té ukázce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #5
-
0
-

z_moravec napsal:
Prostě zkontroluj jméno toho okna (atribut target u elementu a nebo name u window.open) tak jak je to v té ukázce.



jak tuto funkciu v (x)HTML nacitam? cez atribut onLoad v body to nejako nechce ist.. nic nepresmeruje :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2009   #6
-
0
-

Mě to přes onload funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #7
-
0
-

<body onload="kontrola()">obsah</body>


script presne taky isty a nic nejde sakra .. urcite to zas bude v nepozornosti omg
ten JS sa asi nikdy nenaucim :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
7raul0
Návštěvník
5. 6. 2009   #8
-
0
-

To Lordest :
a co tak skusit:

<body onload="javascript:kontrola();">obsah</body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.45.–
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #9
-
0
-

7raul napsal:
To Lordest :
a co tak skusit:

<body onload="javascript:kontrola();">obsah</body>



hmm nefunguje :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2009   #10
-
0
-

A konzola něco hlásí? IMHO tam máš jen nějaký překlep.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #11
-
0
-

z_moravec napsal:
A konzola něco hlásí? IMHO tam máš jen nějaký překlep.


tak ja zatial nerobim v jQuery a pod., zatial iba PSPad resp. nic nemoze nieco hlasit :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 6. 2009   #12
-
0
-

A co třeba prohlížeč? IE, FF i opera umí zobrazovat chyby v JS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
5. 6. 2009   #13
-
0
-

z_moravec napsal:
A co třeba prohlížeč? IE, FF i opera umí zobrazovat chyby v JS.



tak potom nevie .. nic mi nepise .. sice mam ten script v .PHP subore no nezalezi na tom dla mna.. skusal som to aj cez .JS subor nic proste nezobrazi

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Podmienka v C++ — založil FeFeronka

Podmienka s dátumom — založil fja

While -chybna podmienka — založil jonhnw

Nefunguje podmienka — založil vrtkoo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý