Neblokujici socket – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Neblokujici socket – Java – Fórum – Programujte.comNeblokujici socket – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matej
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
4. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravim vsechny,

Mam za ukol vytvorit sitovou komunikaci v piskvorkach, ale narazil jsem na problem, nevim jak vytvorit neblokujici socket, nemohl by se nekdo podelit kusem kodu? Nebo poradit ? Diky !

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.114.–
Reklama
Reklama
Zerog0
Newbie
4. 6. 2009   #2
-
0
-

Co myslis tim neblokujici socket?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.149.–
KIIV+42
God of flame
4. 6. 2009   #3
-
0
-

To Zerog : neblokujici socket je, ze kdyz nacitas data jen se otestuje jestli nejake jsou (pripadne se nactou) a pokracude se pak dal v programu.. blokujici je ze se pri nacitani dat ceka dokud nejaky neprijdou a nic jinyho se delat neda

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zerog0
Newbie
4. 6. 2009   #4
-
0
-

Zajimave, nevedel jsem, ze se tohle resi na sitove vrstve. A k cemu jsou pri piskvorkach "neblokujici" packety kdyz stejne hrac musi cekat, az protihrac zahraje tah?

Diky za vysvetleni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.149.–
KIIV+42
God of flame
4. 6. 2009   #5
-
0
-

To Zerog : tezko rici.. mozna chce delat jeste neco dalsiho mezi tim

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zerog0
Newbie
4. 6. 2009   #6
-
0
-

To KIIV : Ale to se resi vlaknama.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.149.–
KIIV+42
God of flame
4. 6. 2009   #7
-
0
-

To Zerog : ja vim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
icq0
Duch
3. 8. 2009   #8
-
0
-

pust to ve vláknech a nastav setDeamon na true
vlastní smčka načítání dat poběží v jinem vlakně a budeš mít v progamu pořád možnost něco počítát a ne být uvězněn v tom "while(true)" , které totiž bude v metodě run() toho vlákna
já se právě na piškvorkách učil net v javě ..tak zkus vygooglit ten tutoš je vcelku fajn

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Blokujici vs neblokujici funkce chat — založil rodinne.baleni.ryze

Socket — založil Michal Baloun

Socket — založil cniry

Socket — založil Damian

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý