NAšel by se někdo, kdo by si zahrál po Hamachi? Hrál jsem to po netu, ale nějak se na tech profi serverech nechytam :( :D
Fórum › Offtopic
TrackMania Nations
Ja Trackmanii N miluju. Ale bohuzel zase jen po singlu :(
Kdyby jste mi nekdo poradil, co mam tatovi vnutit za pokud mozno freewarovy softwarovy router s NAT (muze to byt e nejake casove neomezene demo komercniho produktu umoznujici pripojit alespon 4 pocitace + server), tak bych s vama paril jak divej :D Pres Jana Proxy server si bohuzel moc nezaparim :((
Bohužel, ale zatím sem nikdy nic takovýho nehledal... takže netuším.
Tak to je škoda no... asi budu hrát sám :D
Windows Server 2003 je fakt dobra vec! No a pak mozna nejakej ten Linux. Nebavme se o cene, vsichni vime, jak to chodi :P
Ajaj, jsem to asi spatne vysvetlil. Tata ma normalni komp s Win2k Pro a na nem v soucasne dobe provozuje ten podelanej Jana Proxy Server, pres kterej se pripojuju na net. JPS bohuzel NAT (preklad IP adres, Native Adress Translation) nema. A ja hledam neco, cim bych ho donutil JPS nahradit. Kerio WinRoute Firewall to ma, ale je drahej jak prase a 602 Lan Suite v osobni edici podporuje moc malo pocitacu. A ta lepsi je zase placena :(
hmm koukám... moc zájemců tu není
keby som to poznal..:D:D
Tak vsichni vite jak to chodi, takze me za to snad nikdo neukamenuje :)
Winroute je dost dobrej....
EDIT: jaj .. sem sem chtel dat link na winroute, ale pak sem si precetl pravidla :( ...
takze pokud ho chces , tak mi napis na icq 321-958-354
Nevíte proč mi trackmania nations nejde? Já sem si to normálně stahnul, nainstaloval (dokonce jsem to zkoušel přeinstalovávat), ale prostě mi to nejde. Když to zkoušim zpustit, obrazovka mi na chvilku zčerná a hned potom se mi to přepne do normální plochy (s ikonama). Děkuji za odpověď.
Spusi se ti tam tokovy to okynko s tlacitkama Start, Configure apod.?
Jo, to jo, ale když dám play, tak se mi objeví to co sem už popisoval...
Co mas za komp? Zkousel jsi snizit nastaveni grafiky?
zkus dát minimální konfiguraci
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze