Chyba v Mozzile... Prosim o pomoc – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba v Mozzile... Prosim o pomoc – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comChyba v Mozzile... Prosim o pomoc – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Opicakuz
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
8. 6. 2009   #1
-
0
-

Dobry den,
mohl by se mi pls nekdo podivat na to, v cem je chyba (tedy ve zdrojovem kodu) na strance

http://horydoly.cz/vypsat.php?id=12231

Mam problem. kdykoli otevru stranku v Mozzile Firefox, nektere clanky divne "skacou". Nevim v cem to je. Prosim o jakoukoli radu.

Dekuji Opicakuz

Mail: opicakuz@gmail.com
icq: 241-566-544

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.119.–
jozo00250
Návštěvník
8. 6. 2009   #2
-
0
-

To Opicakuz : Pravdepodobne máš chybu v CSS, ak myslíš tým skákaním to, že keď prejdeš po nadpise článku tak to "skočí". Pozri si v CSS tam kde máš definované odkazy tak skontroluj či tam nie je niečo pri hover zle nakódené.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.197.–
opicakuz
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
10. 6. 2009   #3
-
0
-

Hm, ja tu chybu ale nenasel... muzes se mi na to pls kouknout? Diky

CSS --------> http://horydoly.cz/hd_style.css
stranka, kde to skace ---------> http://horydoly.cz/vypsat.php?id=12231


PS: staci mi jen napsat, v cem je chyba (např. nesmis davat vedle sebe <i><p></p></i> atd.)

Fakt diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.119.–
IceRock0
Duch
10. 6. 2009   #4
-
0
-

Tluče se ti v CSS velikost písma:


Řádek 30:

.naztit {

color:#EB5E19;
font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;
font-size:24px;
font-weight:bold;
}


Řádek 32:
a.naztit:hover {

color:#EB5E19;
font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;
font-size:21px; /* kdyz zde zadas hodnotu 24px tak to prestane delat */
font-weight:bold;
text-decoration:none;
}


Taky je docela možné, že se tím rozvrtá ještě x věcí. Stránka je relativně dost nevalidní. jak html tak css...
Projeď si to na css i html:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/ html: 169 Errors, 47 warning(s)
http://validator.w3.org/ css:14 Errors

PS
Máš tam ještě někde chybu v javascriptu (hlásí mi to developer tool bar - doplněk firefoxu) tomu ale nerozumím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.109.–
Opicakuz
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
10. 6. 2009   #5
-
0
-

Diky moc.

To ze je ta webka spatna, za to nemuzu, ja ji nedelal. Moje css vypada myslim lepe :D

Link na me CSS: http://musicpage.hu.cz/czech/stylesheet.css

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.119.–
IceRock0
Duch
11. 6. 2009   #6
-
0
-

Opicakuz napsal:
Diky moc.

To ze je ta webka spatna, za to nemuzu, ja ji nedelal. Moje css vypada myslim lepe :D

Link na me CSS: http://musicpage.hu.cz/czech/stylesheet.css



Ježíšku... :-)
vypadá lépe ale validní není ;-)

Validátor hlásí chybu na řádku 342:


#uvod
{
width:20.717cm;
height:3.784cm;
position:absolute;
left:456px;
right:auto;
top: 205px;
border: 1px solid grey; /*zde je chyba - grey se v CSS pise gray ;-)*/
cursor:crosshair;
}


PS
Používej validator... Hned bys na to přišel.

Validace tvého css viz odkaz:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fmusicpage.hu.cz%2Fczech%2Fstylesheet.css&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=en

Bez urážky...
HTML uvedeného webu (http://musicpage.hu.cz/czech/) validní taky není... v průměru 25 chyb/stránka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.37.–
opicakuz
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
11. 6. 2009   #7
-
0
-

:D diky moc, asi preklep

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.95.118.–
opicakuz
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
26. 6. 2009   #8
-
0
-

Jezis... opravil jsem to, ale stejne to porad nefunguje. Je mozne, ze by html odkazovalo na 2 css? Rozumite tomu nekdo? Ja ne.
pokud by byl nekdo tak hodny a pomohl mi opravit to, tak bych mu byl moc vdecny.

stranka, kde to skace ---------> http://horydoly.cz/vypsat.php?id=12231 Zde si zobrazite zdrojak a pak uz neni tezke to opravit. (teda pro me ano...). Neni to na dlouho, spis tomu porozumet.

Diky moc, pokud mi nekdo pomuzete. Opicakuz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.119.–
VasilX0
Duch
4. 8. 2009   #9
-
0
-

zkus CTRL + F5 jestli to skáče i potom

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.41.20.–
toka0
Stálý člen
12. 8. 2009   #10
-
0
-



.naztit {
color : #EB5E19;
font-size : 24px;
font-weight : bold;
font-family : Arial, Helvetica, sans-serif
}

A:link.naztit, A:visited.naztit, A:active.naztit {
text-decoration: underline;
color : #EB5E19;
font-size : 21px;
font-weight : bold;
font-family : Arial, Helvetica, sans-serif}

A:hover.naztit {
text-decoration: none;
color : #EB5E19;
font-size : 21px;
font-weight : bold;
font-family : Arial, Helvetica, sans-serif}


To je kus CSS pro skákající nadpis. Tzn. aby to nedělalo, je třeba, aby všude bylo stejné písmo - tudíž: font-size : 24px;font-weight : bold;. Pak by to mělo být již dobré.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
toka0
Stálý člen
12. 8. 2009   #11
-
0
-

To toka : Teď jsem to ověřil ve Firefoxu přes Development rozšíření, kde jde upravit CSS on-the-fly, a je to tím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý