Více oken u jednoho projektu... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Více oken u jednoho projektu... – C / C++ – Fórum – Programujte.comVíce oken u jednoho projektu... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bůh
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 6. 2009   #1
-
0
-

...mám projekt v Dev-Cpp Win. App. s jedným,hlavním oknem a mám menu...když na to kliknu chci aby se otevřelo okno s jinými parametrami...pomoci CreateWindowEx(0, ClassName, WINDOW1_TITLE,...);
problém je:
potřebuji vytvořiť speciálni třídu pro nové okno?...pokud dám Classname stejný jako classname hlavního okna tak bude mít stejný parametry...jak na to?...skoušel sem cez novou třídu ale nešlo to,udelal sem druhou funkci "WinMain2" a téže to nešlo...co s tím?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.151.–
Reklama
Reklama
Bůh
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
11. 6. 2009   #2
-
0
-

Nevíte nic?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.163.–
dannyk0
Věrný člen
11. 6. 2009   #3
-
0
-

2 WinMainy nemuzes mit.V celem projektu smi byt prakticky jen jeden (pokud nepocitam mainy pro DLL).
Pro dalsi okno si muzes treba udelat dialog v resources a pomoci DialogBoxParam ho zobrazit.
Nejake info



http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645465(VS.85).aspx

Snad ti to nejak pomuze.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
silent0
Stálý člen
12. 6. 2009   #4
-
0
-

tak napr v c++ builderu je to jednodussi jen vytvoris new form a potom to propojis s hlavnim oknem ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý