Práce v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Práce v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.comPráce v IT – Vzdělání – Fórum – Programujte.com

 

Michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
8. 6. 2009   #1
-
0
-

Dobré odpoledne,

asi Vám to nejdříve přijde směšné, ale já to beru vážně. Právě jsem dostudoval základní školu, pokračuji na obor výpočetní techniky. Právě teď přes léto bych si chtěl najít něco, co by se dalo pojmout jako brigáda v "IT". Mám sice zatím jen základní školu, ale myslím, že mohu bez nadsázky říct, že znalostí dost. Je mi 15 a v IT se pohybuji 5 let. Z IT mám zkušenosti z několika oborů a nejčastěji je využívám formou kurzů nebo servisem PC. Například již několik měsíců na naší ZŠ na klubu informatiky poskytuji tématicky zaměřené kurzy.

Myslíte, že je nějaká šance najít něco jako brigádu v IT?

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.14.–
Earl Cash0
Věrný člen
8. 6. 2009   #2
-
0
-

hmm zkus Dum Deti a Mladeze nebo domov duchodcu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
D-Fox0
Stálý člen
9. 6. 2009   #3
-
0
-

To Michal : Z toho co jsi napsal jsem absolutne nepochopil co s pocitacema umis....kdyz napises jen, ze jsi navstevoval kurzy a mas zkusenosti se servisem PC. Ono to muze taky znamenat, ze jsi chodil do kurzu World/Excel/Powerpoint a zkusenosti se servisem jsi mel kdyz si vymenil HDD u svojeho PC :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.44.–
dannyk0
Věrný člen
9. 6. 2009   #4
-
0
-

Podle me bez znamosti v tomhle veku asi takovy typ nesezenes. Ja bych zkusil neco, jako jsou ty domovy mladeze a strediska volneho casu, jestli tam treba nehledaji nekoho na vyuku kurzu s pocitaci apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
D-Fox0
Stálý člen
9. 6. 2009   #5
-
0
-

ja rekl dannyk.. v tomhle veku moc dobrou brigadu nesezenes... nejlepsi je ze zacatku udelat treba nejakej ten web treba pro nejakou firmu tveho znameho/pribuzneho, at dosahnes nejakych referenci.. jinak by ses mohl podivat po takovejch tech otrockejch brigad. ala prepisovani veci do execu... delani sablon pro xml... nebo zkusit vypomoc u nejakyho spravce site, kde by si treba instaloval OS a podobny bezny zalezitosti.... ale jak sem uz napsal... porad nevime co umis :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.44.–
rainbof0
Newbie
12. 2. 2010   #6
-
0
-

No, otazkou je co od toho cekas. cekas ze se neco naucis ? poud ano tak napis sem kontakt a muzem se o tom pobavit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.233.145.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 2. 2010   #7
-
0
-

To rainbof : trochu staré téma nemyslíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
sputnikone+1
Věrný člen
12. 2. 2010   #8
-
0
-

To crAzY^ : No jo, místní folklor recyklátorů :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
Miranu0
Duch
16. 2. 2010   #9
-
0
-

To rainbof :
o co by šlo?
rád bych s něčím pomohl a něco se naučil, či prohloubil znalosti...
ačkoliv jsem stár (28) dělám VOŠ IT charakteru a mám některé znalosti html, xhtml, css, visual basic 6, truevision 3d, klasické blbosti jako office a openoffice, autocad-už jen 2D, začátečník v 3d maxu, pro jednoho týpka jsem dělal didaktické pomůcky pro dys -lektiky... v Corel draw 11 a pak 12, mám cisco certifikát-mohu se hrabat v hardwaru a něco málo o něm vím, teď pracuji na vývoji hry jež programuji ve visual basicu a truvision 3D za použití moostru dodaného kamarády...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.243.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Prace — založil sullucie

Práce ve VB — založil Ata2

Prace — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý