JQuery - time table – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JQuery - time table  – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJQuery - time table – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dalaman0
Věrný člen
10. 6. 2009   #1
-
0
-

Hello world,

potrebujem spravit nieco ako denny rozvrh cinnosti viacerych osob.

Napr. Ferko ma od 10:00 do 12:00 pracovne stretnutie a potom ma od 15:00 do 18:00 futbalovy zapas. Podobne by tam bol aj Michal ktory ma rano od 8:00 do 12:00 skolu a od 16:00 do 17:00 napr. nejake ine povinnosti.

nasiel som takyto plugin do jquery : http://www.cod3.net/timetable/

lenze ja to potrebujem presne naopak... na horizontalnej osi budu mena a na vertikalnej hodiny a minuty.

Nepoznate nejaky podobny plugin alebo iny skript mimo jQuery ?
Popripade ako vytvorim taku tabulku v ktorej budu tie bublinky s cinnostami presne pasovat k casom a menam ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.49.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Reklama
Reklama
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
10. 6. 2009   #2
-
0
-

skus sa pozriet na toto, mozno v ich zdrojaku zozenies daco:)
http://timetableapp.com/

alebo si napisat nieco vlastne, ak by to malo byt len jednoduche rozhadzanie po obrazovke na zaklade dakych casovych udajov, nemal by to byt az taky problem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.108.–
@mattonik
dalaman0
Věrný člen
11. 6. 2009   #3
-
0
-

dik... hej to som uz pozeral, mozno cosi poskusam od nich

chcel by som presne to co ma calendar.google.com tyzdenny prehlad , len hore miesto datumov mena...

a to neni len nejaky cykklus z databazy.... v html treba zistovat kde dat rowspan kde dat td a pod... je to dost velka prplacka preto som chcel zistit ci nie je nejake hotove riesenie

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.170.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
13. 6. 2009   #4
-
0
-

uf, no tak ked to chces riesit cez tabulky tak to bude riadna prplacka,

myslim, ze jednoduchsie by to bolo cez pozicovanie nejakych div-ov alebo tak.

to by malo ist cez javascript spravit pomerne lahko, nakolko ti v podstate staci len urcit velkost nejakeho casoveho useku a potom div natiahnut na velkost rovnajucu sa celkovemu casu na zaklade tej jednotnej mierky takisto ich poziciovat o dany cas od zaciatku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
@mattonik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Time.h — založil dragon124

One-time pad — založil Zelenáč

Portál o time managemente? — založil Tocimanko

Prevod datumu do time — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý