Přihlášení proběhlo, ale zobrazuje se přihlašovací pole – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přihlášení proběhlo, ale zobrazuje se přihlašovací pole – PHP – Fórum – Programujte.comPřihlášení proběhlo, ale zobrazuje se přihlašovací pole – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Algon0
Newbie
13. 6. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
mám stránku, na které mám přihlašovací systém, ale ten nefunguje tak, jak bych chtěl. Přihlásí uživatele, ale správný obsah se zobrazí pouze po obnovoneví stránky ( chová se, jak by neměla relace žádný obsah ), v opačném případě se objeví přihlašovací pole a je potřeba se přihlásit znova, nevíte, co s tím? Toto je kód:
____________________________________________________

Kontrola údajů. Pokud zadám heslo špatně, objeví se stránka icpass.php. Pokud správně, objeví se také, ale po obnovení to funguje normálně...

<?php

include "connect.php";
session_start();
if ( ( isset( $_SESSION['username']) &&
$_SESSION['username'] != "" ) or

( isset( $_SESSION['password']) &&
$_SESSION['password'] != "" ) ) { echo $_SESSION['username'];
} else { include "icpass.php"; }

?>



Přihlašovací stránka.

<?php

session_start();
include "connect.php";

error_reporting ( E_ERROR );

if ( isset( $_POST['submit'] ) ) {
$query = "SELECT username, password FROM Profiles WHERE password = '".$_POST['password']."' AND username = '".$_POST['username']."'; ";

$result = mysql_query( $query );

if ( mysql_num_rows( $result ) == 1 )
$_SESSION['username'] = $_POST['username'];
$_SESSION['password'] = $_POST['password'];
}
?>

<html>
<form action="session.php" method="post">
Name: <input type="text" name="username"><br>
Password: <input type="password" name="password"><br>
<input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>
</html>





icpass.php - je úplně stejná jako login.php, přesměruji tam uživatele z session.php, pokud zadá nesprávné heslo.
<?php

session_start();
include "connect.php";

if ( isset( $_POST['submit'] ) ) {
$query = "SELECT username, password FROM Profiles WHERE password = '".$_POST['password']."' AND username = '".$_POST['username']."'; ";

$result = mysql_query( $query );

if ( mysql_num_rows( $result ) == 1 )
$_SESSION['username'] = $_POST['username'];
$_SESSION['password'] = $_POST['password'];
}
?>

<html>
<form action="session.php" method="post">
Name: <input type="text" name="username"><br>
Password: <input type="password" name="password"><br>
<input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>
</html>

_____________________________________________

Pokud jsem to napsal nesrozumitelně, vyzkoušejte to prosím zde: www.amaga.czweb.org

Registrace: www.amaga.czweb.org/register.php
Přihlášení: www.amaga.czweb.org/login.php

Po přihlášení na login.php vás to přesměruje na session.php, tam uvidíte opět přihlašovací pole. Pokud jste zadali správně heslo, obnovte stránku a měli byste vidět svoje přihlašovací jméno. Je to normální a je vždy třeba pro aktivaci relace obnovit stránku?

Předem děkuji za odpověd'.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.5.–
RePRO0
Super člen
13. 6. 2009   #2
-
0
-

čau, nechápu, co řešíš... Prostě uděláš:




if (není_přihlášen) { zobrazíš panel s loginem; }
else { nezobrazíš panel s loginem; };

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
daemontus0
Newbie
10. 7. 2009   #3
-
0
-

To RePRO : to je síce milé, ale ak zobrazis panel s loginom tak ti po prihlásení nezmizne.(ak niekto viete ako to napraviť, napište prosim)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.253.204.–
Veľkosť posluchárne nerobí myšlienku múdrou.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
10. 7. 2009   #4
-
0
-

po prihlaseni se vetsinou redirectuje - klidne na sebe. header('location: index.php');

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý