Dynamický kód – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dynamický kód – C / C++ – Fórum – Programujte.comDynamický kód – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xp0
Věrný člen
14. 9. 2006   #1
-
0
-

dobrý den,
půjde nějakým způsobem mít zdroják napsaný v nějakém souboru napý *.txt, ten pak nahrát do programu a spustit, nebo přímo v programu poskládat příkazy do proměnné a ty pak provést?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Reklama
Reklama
Jura_0
Stálý člen
14. 9. 2006   #2
-
0
-

xp napsal:

dobrý den,
půjde nějakým způsobem mít zdroják napsaný v nějakém souboru např *.txt, ten pak nahrát do programu a spustit, nebo přímo v programu poskládat příkazy do proměnné a ty pak provést?


Predpokladam, ze programujete v C nebo C++, pak:
Ne, jazyky C/C++ nemaji zadnou funkce eval nebo cokoliv jineho, co znate u ruznych interpretovanych jazyku. Ale pokud chcete scriptovat v jazyku C/C++, tak mate v podstate dve moznosti(mozna vic):
a) bud si napsat vlastni prekladac (svuj scriptovaci jazyk)
b) zaintegrovat do jazyka C/C++ nektery z jiz existujicich jazyku, jako jsou LUA a mozna lze i Python

Pokud se pletu, tak tento prispevek ignorujte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
14. 9. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xp0
Věrný člen
15. 9. 2006   #4
-
0
-

počkat, nešlo by to ve VB scriptu? napíšu kód změním typ souboru na *.vbs a mělo to jet ne?, jak velké jsou rozdíly mezi kódem ve vb a vbs?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Jura_0
Stálý člen
15. 9. 2006   #5
-
0
-

xp napsal:

po?kat, ne?lo by to ve VB scriptu? nap??u k?d zm?n?m typ souboru na *.vbs a m?lo to jet ne?, jak velk? jsou rozd?ly mezi k?dem ve vb a vbs?


Aha, mno ja z vaseho predchoziho dotazu myslel, ze chcete napsat kod v jazyce C a ten potom interpretovat. Ale pokud se jedna o VB script, tak by v tom byt problem nemusel(kazdopadne neni problem to vyzkouset)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 71 hostů

Podobná vlákna

Dynamicky scatter — založil adam.beno

Dynamicky banner — založil Peter P.

Dynamický formulář — založil Tomass

Listbox dynamicky — založil oxidián

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý