Forumulář - Objevení nového řádku po splnění podmínky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Forumulář - Objevení nového řádku po splnění podmínky – PHP – Fórum – Programujte.comForumulář - Objevení nového řádku po splnění podmínky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
14. 6. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den , potřeboval bych pomoct s formulářem , mám v formuláři na výběr Sonny Ericsson a Nokia a tredka bych potřeboval pomoct jak udělat aby když zatrhnu třeba Sony Ericsson tak by se mi v tabulce objevil nový řádek s vávěrem modelu ( W810i , K310i,...) Děkuji mockrát

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
14. 6. 2009   #2
-
0
-

Pokud chceš, aby se to objevilo hned po zaškrtnutí (ne až po odeslání fomruláře), tak je to spíš záležitost javascriptu. Stačí napsat JS funkci, která zkontroluje stav checkboxu a podle toho jestli je zaškrtnutý nebo ne, zobrazí/skryje ten input. Tuto funkci zavěsíš na událost onclick toho checkboxu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zuben0
Stálý člen
14. 6. 2009   #3
-
0
-

aha , škoda že vubec neumim javascript :( , ale jinak díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zuben0
Stálý člen
14. 6. 2009   #5
-
0
-

tak jsem si to udělal takto :



echo '
<script type="text/javascript">

function pridejInput() {

document.getElementById("odpovedi").innerHTML += "<tr><td><b>Model :</b></td><td><select name=\"modelmobilu \"><option></option><option>W810i</option><option>K310i</option></select></td></tr> ";
}

</script>
';
echo "<tr>\n";
echo "<div id='odpovedi'>";
echo "<tr><td><b>Mobil :</b></td><td><select name='druhmobilu'>
<option></option>
<option>Nokia</option>
<option onClick='pridejInput();return false;'>Sony Ericsson</option>
</select>";
echo "</td></tr>\n";
echo "</div>";


ale nevím proč mi to furt napíše nahoru do tabulky , když to mám tam kde chci aby se to objevilo :(

EDIT : a ještě když dám odeslat data do tabulky tak se mi to modelmobilu tam nedá :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
14. 6. 2009   #6
-
0
-

a co tak pridat div a ktomu CSS class ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.146.–
Proxymus0
Stálý člen
14. 6. 2009   #7
-
0
-

1. Příjde mi trochu zbytečné všechen ten html kód spolu se skriptem vypisovat pomocí echa, php tady v podstatě nemá co dělat, nechal bych ho tedy stranou...
2. Tvoje funkce bude přidávat ten kus kódu pokaždé když uživatel klikne na onu položku, myslím, že to nechceš...
3. Udělej si v tom formuláři prázdný div, který bude měnit svůj obsah v závislosti na tom, na kterou položku ze selectu se klikne, příjde mi to logičtější, než manipulovat s tím co už tam máš a přidávat k tomu něco...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
Zuben0
Stálý člen
14. 6. 2009   #8
-
0
-

3. a jak to mám prosím udělat ? :) , díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Podobná vlákna

Forumulár — založil zelenac1

PHP - po splnení podmienok — založil Ronaldo

Podmínky — založil martin

Podmínky ve VB — založil Stanislav.Ospaly

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý