Object Inspector – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Object Inspector – Delphi – Fórum – Programujte.comObject Inspector – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
infomf0
Newbie
16. 6. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
mám takový velmi jednoduchý dotaz. Je k dispozici nějaká komponenta, která zajistí, aby se v aplikaci zobrazil Object inspektor? Tedy, když kliknu na obrázek v spuštěné aplikaci aby se dal třeba změnit výška, šířka...

Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.216.–
Reklama
Reklama
joudicek0
Návštěvník
16. 6. 2009   #2
-
0
-

O takove komponente nevim, ale taky nikdo nevi vsechno :) kazdopadne by asi nebylo tezky si neco takovyho napsat, zalezi na tom, co vsechno chces menit....

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.106.–
infomf0
Newbie
17. 6. 2009   #3
-
0
-

OK, začal jsem to programovat a už něco mám :). Nový problém, když kliknu třeba na obrázek tak v mém objectu inspector se to zobrazí OK. Ale já potřebuju když změním v mém objectu inspector nějakou hodnotu aby se to na té vypsané komponentě vyplnilo. Jednoduše řečen: z komponenty do objectu to jde, ale naopak ne :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Problem in Object — založil neimenuje

Object to string — založil Anonymní uživatel

Object slides — založil AccOuNTi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý