<br /> na konci řádku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

<br /> na konci řádku – PHP – Fórum – Programujte.com<br /> na konci řádku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Václav Žitek0
Návštěvník
15. 9. 2006   #1
-
0
-

Mam takovej problem s funkci nl2br()
Mam formular, ktery ulozi data do databaze, do databaze se to ulozi do stylu
"Ahoj Lucko
jmenuji
se
Vašek. papa ..."
(bez uvozovek)
Ale kdyz si to z databaze vysosnu tak se mi to do kodu vyhodi ve stejnym stylu, ale do stranky ne, proto pouziju funkci nl2br a na konce radku se mi nevlozi?:((
Potreboval bych to jako tady ve foru, ze kdyz zmacknu enter tak mi to hodi na new radek, ale nevim jak na to?:((?pro mysql sem nasel nejaky mysql_escape_string ale problem mi to neresi?:((?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 9. 2006   #2
-
0
-

http://www.php.net/manual/cs/function.strip-tags.php
--
$txthtml = strip_tags($txthtml);
--

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
V?clav ?itek0
Návštěvník
15. 9. 2006   #3
-
0
-

ne tohle sem nemyslel, myslel sem jako je to tady ve foru, ze kdyz zmacknu enter tak se to ulozi do databaze jako novy radek, aby to pochopila funkce
nl2br()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
15. 9. 2006   #4
-
0
-

XKrik napsal:

ne tohle sem nemyslel, myslel sem jako je to tady ve foru, ze kdyz zmacknu enter tak se to ulozi do databaze jako novy radek, aby to pochopila funkce
nl2br()



Uprimne neviem kde presne mas problem, ze nechces pouzit nl2br(), pretoze staci ho pouzit pri vystupe z databazy a ziadne sa ti v texte nezobrazuje a funguje to dokonale.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Safo0
Newbie
15. 9. 2006   #5
-
0
-

Ja myslim ze viem kde v com je tvoj problem. Skus to spravit takto:
$text = str_replace ("\n", "", $text);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Václav Žitek0
Návštěvník
15. 9. 2006   #6
-
0
-

mě to teda nefunguje :(( Tak nevím co dělám špatně :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
V?clav ?itek0
Návštěvník
15. 9. 2006   #7
-
0
-

Safo napsal:

Ja myslim ze viem kde v com je tvoj problem. Skus to spravit takto:
$text = str_replace ("\n", "", $text);


zkus

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Václav Žitek0
Návštěvník
15. 9. 2006   #8
-
0
-

Safo napsal:

Ja myslim ze viem kde v com je tvoj problem. Skus to spravit takto:
$text = str_replace ("n", "", $text);


Funguje na jedničku, ale nechápu proč mi nejde nl2br() :error:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 90 hostů

Podobná vlákna

Programujme končí 15.5.! — založil Сuro

Temný lord z Welldonu končí? — založil Garret Raziel

Slevy 55% na hosting brzo končí! — založil Hostinger.cz

Zimní slevy brzy končí" — založil Hostinger.cz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý