Po odoslani formulara presmerovanie... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Po odoslani formulara presmerovanie... – PHP – Fórum – Programujte.comPo odoslani formulara presmerovanie... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

nero1500
Duch
17. 6. 2009   #1
-
0
-

zdravim mam vytoreny formular ale neviem ako urobit to aby to po odoslani presmerovalo a neukazalo mi text ze email bol odoslany viete mi poradit vyzera to takto

<?


$prijemca = "RuttkayM@gmail.com";



if ($meno && $email && $predmet && $text){

mail("$prijemca", "$predmet", "$meno $priezvisko Vám posiela tento text $text",
"from: $email");

echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!";

}

elseif (($meno && $email && $predmet && $text) == false){

echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné
<b>údaje</b>.";

}

?>

je to lastne to echo ale ked tam dam ahref tak mi to neodosle viete mi niekto poradit?? diky moc chlapci

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.245.79.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 6. 2009   #2
-
0
-

header('Location: http://moje.cz/adresa');

akorat pokud nemas zaplej output buffering nesmis nic pred tim vypsat

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
nero1500
Duch
17. 6. 2009   #3
-
0
-

noo presmerovanie funguje ale ked to zrobim takto tak mi neodosle ten mail takze nvm ze ako by sa to dalo inak spravit mate este nejake rady?

EDIT:// dobre uz to odosiela len to a trosku oneskorenie ale to vobec nevadi... tak diky moc chlapci

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.245.79.–
nero1500
Duch
17. 6. 2009   #4
-
0
-

chlapci prosim vas poradte mi este s tymto ako spojim tento formular

<fieldset>

<form action="data.php" method="post">
<tr>
<td align="right" height="21">Firma</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="firma" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Jméno:</td>
<td> </td>
<td height="21">
<input id="textarea" type="text" name="jmeno_uzivatele" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Příjmení</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="prijmeni_uzivatele" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="19">Ulice:</td>
<td> </td>
<td height="19"><input id="textarea" type="text" name="ulice" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Město:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="mesto" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">PSČ:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="psc" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">IČO:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="ico" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">DIČ:</td>
<td> </td>
<td height="21"> <input id="textarea" type="text" name="dic" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Pokoj:</td>
<td> </td>
<td height="21">
<select name="pokoj">
<option value="Dvoulůžkový">Dvoulůžkový</option>
<option value="Třilůžkový">Třilůžkový</option>
<option value="Čtyřlůžkový">Čtyřlůžkový</option>
<option value="Jiné doplnit v poznámkách">Jiné doplnit v poznámkách</option>
</select> <i>Nutno zadat</font></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Počet pokojů:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="pocet_pokoju" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Počet dospělých osob:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="pocet_dospelych_osob" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Počet dětí do 12-ti let:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="pocet_deti" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Strava:</td>
<td> </td>
<td height="21">
<select name="strava">
<option value="Plná penze">Plná penze</option>
<option value="Polopenze">Polopenze</option>
<option value="Se snídaní">se snídaní</option>
</select> <i>Nutno zadat</font></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Datum příjezdu:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="datum_prijezdu" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Datum odjezdu:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="datum_odjezdu" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">Tel.:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="tel" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="21">E-mail:</td>
<td> </td>
<td height="21"><input id="textarea" type="text" name="email_uzivatele" size="30" maxlength="30"> <i>Nutno zadat</i></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" align="right" height="84">Upřesnění:</td>
<td> </td>
<td height="84" valign="top"><textarea id="textarea" name="body_uzivatele" rows="5" cols="55"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td align="right" height="44"></td>
<td> </td>
<input name="odoslat" value="Odoslať" type="submit">
</form> </fieldset>
</tr>


s tymto aby to odosielalo lebo mi to nechce vobec odoslat ten formular


<?
$prijemca = "RuttkayM@gmail.com";
if ($meno && $email && $predmet && $text){
mail("$prijemca", "$predmet", "$meno $priezvisko Vám posiela tento text $text",
"from: $email");
echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!";
}
elseif (($meno && $email && $predmet && $text) == false){
echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné
<b>údaje</b>.";
}
?>


a este by som chcel aby ten ramcek co je hore aby nebol a aby tlacitko odoslat bolo dole viete mi poradit ako nato???fakt fakt diky
tu je ukazka formulara:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.245.79.–
marioff0
Expert
18. 6. 2009   #5
-
0
-

v prvom rade nedavaj premenne do uvodzoviek..
kedze odosielas metodou POST, odoslane udaje najdes v globalnej premennej $_POST ..

teda subor data.php:

$sprava = "tu je text spravy a premenne z formulara vlozis takto: ".$_POST['jmeno_uzivatele']." atd...

teda vsetky udaje z formulara vlozis tu v tvare akom uznas za vhodne....
a mozes si to aj odriadkovat...
";

$hlavicky = "From: ".$_POST['email_uzivatele']."";

if (mail($prijemca, $predmet, $sprava, $hlavicky)) {
echo "Odoslany";
} else {
echo "Chyba";
}


samozrejmostou je a kontrola odoslanych udajov na zaciatku suboru s odoslanim mejlu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
20. 6. 2009   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Automaticke presmerovanie — založil mORb

Presmerovanie stranky — založil Nero

Stránka na "presmerovanie" — založil miki122

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý