Databaza v Jave – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databaza v Jave – Java – Fórum – Programujte.comDatabaza v Jave – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
18. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,
potreboval by som poradit chcem urobit mensi program ktory by pracoval pod linuxom a windowsom
kde sa budu data ikladat do databzy lenze ohladom db nemam ziadne skusenosti a neviem ani ktoru db pouzit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.16.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
19. 6. 2009   #2
-
0
-

Tak trochu specifikuj co od té databáze potřebuješ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
19. 6. 2009   #3
-
0
-

potrebujem ukladat data, kazda polozka co sa ulozi ma cca 20 udajov a tych poloziek je niekedy aj cez 2000-3000

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.16.–
Quiark0
Věrný člen
19. 6. 2009   #4
-
0
-

To by ti mohlo stačit SQLite. S napojováním na javu zkušenosti nemám, takže si to "sqlite java" musíš do gůglu zadat sám :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Databaza — založil ing

Databáza v C++ — založil Anonymní uživatel

C# a databaza — založil JannyM

Databáza receptov :) — založil Tocimanko

Databáza v Accessi — založil Hungo1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý