Literatura ze zahraničí – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Literatura ze zahraničí – Offtopic – Fórum – Programujte.comLiteratura ze zahraničí – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
21. 6. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
chtěl bych si koupit pár knih o programování zaměřené na C++ / DirectX a vzhledem k tomu že v českých překladech existují pouze dvě knihy o programování grafiky v Direct3D, ze kterých se naučíte leda tak vykreslit trojůhelník a pak ještě něco málo navíc, jsem se rozhodl koupit si knihy ze zahraničí.

Mám mnoho knih v pdf, ale vůbec mi to nevyhovuje, dávám určitě přednost papíru. Chtěl bych si proto pár z nich, které se mi zdají kvalitní a které předpokládám že mi k něčemu budou koupit.

Ptal jsem se v několika knihkupectvích o možnostech objednání zahraniční literatury, ale většinou neobjednávají a pokud ano, tak jen beletrii, ne odbornou literaturu.

Proto bych se rád zeptal vás. Nemám s nákupem v zahraničí vůbec zkušenosti... zajímalo by mne jak a kde bych měl nakupovat, jak se platí, kolik stojí doprava a podobně.

Moc děkuju :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2009   #2
-
0
-

No v CR existuji knihkupectvi, ktere se specializuji na zahranicni literaturu. Ja teda znam jen www.bookfayre.cz Ale urcite by nebyl problem si ji objednat treba i ze zahranici. Urcite najdes nejakej obchod kterej dovazi do cr. Ale mozna bych se nejdriv podival na Amazon, tam by mohly mit dobry ceny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.44.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 6. 2009   #3
-
0
-

Já mám s nakupováním knížek ze zahraničí poměrně dost zkušeností:) Mám odzkoušený americký, anglický a německý Amazon. Ke každému napíšu pár bodů, o prvních dvou jsem napsal i pár dvojmů na blogu, viz odkazy:

Amerika: Knížky dorazily 14 dní po objednání, ale příšerně zabalené - dvě poměrně malé knížky v obrovské krabici, kde naprosto volně létaly. Kupodivu to knihy přežily bez nějakého poškození. http://blog.chrasty.cz/post/Knihy-z-Amazonu-dorazily-a.aspx. Nepamatuju si už kolik stálo poštovné, ale už to neřeším, z Ameriky už radši neobjednávám.

Anglie: Tady už jsou zkušenosti o dost lepší. Knížky přišly v krabici na míru, za 4 dny od objednání. Jen je trochu nevýhodné poštovné, kde platíš 4 libry za každou knihu v objednávce a k tomu ještě DPH. Objednával jsem později ještě jednu zásilku, ale ta už nepřišla tak rychla, přišla asi za 8 dní, ale zabelená byla i tak výborně. http://blog.chrasty.cz/post/Knizky-z-Anglie-jsou-tady!.aspx

Německo: (ano, prodávají zde i knížky v angličtině!) S Německem mám dost mladé zkušenosti, objednával jsem teprve před týdnem, v pondělí poslali zásilku a tento pátek dorazila, výborně zabalená stejně jako z Anglie, ale velkou výhodou je, že poštovné se platí 6€ za celou zásilku dohromady. Tady je ale nevýhoda v tom, že technická literatura je dražší než třeba z Anglie. Při velké objednávce se i ty odborné knihy vyplatí, díky jednotnému poštovnému.

Abych to shrnul - normální literaturu z Německa, technickou literaturu z Anglie nebo z Německa, podle množství.

K platbě: Platí se přes elektronickou kartu, třeba Komerční banka vydává karty e-CARD. Abych se přiznal tak nevím, jestli tam podporují Paypal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Literatura — založil Venca

C# literatura — založil jadus.

Literatura — založil Santas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý