Virtual device – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Virtual device – .NET – Fórum – Programujte.comVirtual device – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
franta22
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
21. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, nezabýval jste se někdo někdy tímto problémem. Probrouzdal jsem spoustu hodin, ale nějaký návod jak na to nebo exampl jsem nesehnal.

Můj prográmek by měl umět načíst video capture zařízení případně video soubor, projít nějakýma úpravama pomcí DirectX a dále poslán do virtual devices, na které by se napojovaly další aplikace.

Načtení a úpravy pomocí DirectX existuje spousta examplů a tam nevidím problém. Problém vzniká jak vytvořit virtual device a posílat do něj data a ještě, aby se na něj mohlo připojit více dalších programů.

hezky to mají vyřešené e2esoft VCam SKD, ale neuděláte-li registraci objeví se vám hláška v obraze. registrace stojí (800$) kdyby to bylo třeba 100$ tak to asi neřeším.

Budu vděčný za každou radu, či odkaz

S pozdravem Vlada

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.121.–
Reklama
Reklama
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
21. 6. 2009   #2
-
0
-

Ide o to ake zariadenie by si chcel vytvorit (samozrejme take aby ine programy ho vedeli vyuzit :)). Potrebujes ovladac napisany najskor v obycajnom C (mozno C++, nevyznam sa). Myslim si, ze pri instalacii toho zariadenia je potrebny nejaky trik aby Windows "pochopil" ze to zariadenie skutocne "existuje" a nainstaluje ovladace (podobny princip vyuzivaju aj virtualne cdromky - Daemon Tools). Potom musis vyriesit komnuikaciu medzi ovladacom a tvojou klientskou aplikaciou, mozno cez sockety alebo pipes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Podobná vlákna

ATA - identify device — založil Zelenáč

C# DirectX Device & Video — založil Yimo

Virtual PC — založil Decide

Ms Virtual PC 2007 — založil laco797

Virtual server hosting — založil lolik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý