Jakto že to nefunguje?? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jakto že to nefunguje?? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJakto že to nefunguje?? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

16. 9. 2006   #1
-
0
-



#include <iostream>
using namespace std;
class kocka
{
public:
kocka(int iniVek) { jejiVek = iniVek; }
~kocka() {}
void mnau() const { cout << "nMnau"; }
int ZiskejVek() const { return jejiVek; )
int NastavVek(int JiniVek) { jejiVek = JiniVek; }
private:
int jejiVek;
};

int main()
{
kocka minda(5);
minda.NastavVek(4);
minda.mnau();
cout << "Minde je " << minda.ZiskejVek() << " let.";


cin.get();
cin.get();
return 0;
}



Je to jenom takovej progr?mek na nau?en? t??d, ale nechce se mi to zkomplimovat, v?dycky mi to h?z? chybu na ?pln? posledn?k ??dku a p??e to:

syntax error at end of input

Nev?te n?kdo ?im to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
Vestax0
Newbie
16. 9. 2006   #2
-
0
-

Vas problem bol v clenskej funkcii ZiskejVek namiesto } tam bolo ) a potom
funckia NastavVek nevracala hodnotu, treba pridat return jejiVek

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Někomu to dáno je, někomu to prostě dáno není.
17. 9. 2006   #3
-
0
-

Jo díky moc, už to funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
29. 9. 2006   #4
-
0
-

Mam tady dal?? nezn?mou chybku. Ale tahle je takov? divn?j?? a nestalo se mi to poprv?. Norm?ln? d?l?m smy?ku switch a v?echno by m?lo fungovat. Ale kdy? komplimuju tak se mi zobraz? chyba na "case 2:" . Jump to case label. vůbec nevim co to je.

switch(vyber)

{
case 0:
return 0;
break;
case 1:
if(My.ZiskejPenize() < 20)
{
cout << "Nemate na to.";
return 0;
}
ushort stoji=20;
if(My.ZiskejKlan() == 1 || My.ZiskejKlan() == 2 || My.ZiskejKlan() == 3)
{
stoji=10;
}

cout << "nnttVycvik stal " << stoji << " penez.";

My.NastavPenize(My.ZiskejPenize()-20);
My.NastavSila(My.ZiskejSila()+1);
My.SpoctiCelkem();


return 0;
break;
case 2: //tady mi to h?z? chybu
if(My.ZiskejPenize() < 20)
{
cout << "Nemate na to.";
return 0;
}
ushort stoji=20;
if(My.ZiskejKlan() == 1 || My.ZiskejKlan() == 2 || My.ZiskejKlan() == 3)
{
stoji=10;
}

cout << "nnttVycvik stal " << stoji << " penez.";

My.NastavPenize(My.ZiskejPenize()-20);
My.NastavOsobnost(My.ZiskejOsobnost()+1);
My.SpoctiCelkem();

return 0;
default:
cout << "nnttSpatne zadani.";
return 0;
}


v?echno jinak funguje jak m

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
1. 10. 2006   #5
-
0
-

Nebo sem mám dát celý zdroják? :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
char zz = 167; cout << "Jak jde " << zz << "ivot?\n";
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Překrytí objektů, jakto? — založil Tomaash

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

Nefunguje program — založil dragon124

Proč to nefunguje — založil Radim Krsička

P84 nefunguje — založil yaqwsx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý