Parse LNK souboru ve WINDOWS – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Parse LNK souboru ve WINDOWS – Java – Fórum – Programujte.comParse LNK souboru ve WINDOWS – Java – Fórum – Programujte.com

apocalipta
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravím všechny :) Píšu v javě file manager a narazil jsem na problém na windows. Jsou zde adresáře LNK, které ale na .isDirectory vrací true. Jednoduchý výpis na ně ale nefunguje, potřebuju nejprve získat odkaz (kam směřují) a až následně to vypsat. Potřebuju ten nějak zjistit, zda předaný soubor je LNK (nebo DIR, FILE) a pokud LNK tak získat cílovou cestu. Našel by se někdo, kdo by poradil? našel jsem na internetu nějaké kódy (např. http://stackoverflow.com/questions/309495/windows-shortcut-lnk-parser-in-java ale ani jeden kód mi nefunguje. dám např. parsovat file C:\User a vyhodí mi to exception na řádku FileInputStream fin = new FileInputStream(f); s tím že Exception in thread "main" java.io.FileNotFoundException: C:\Users (Access is denied) ačkoli jsou práva nastavena správně atd atd. Poradí mi někdo? docela to potřebuji. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.236.–
wokena0
Stálý člen
22. 6. 2009   #2
-
0
-

Samozdřejmě, určitě máš Vistu, co? Jestli máš HDD rozdělený na více oddílů, tak dej ten soubor se ktreym hodlas pracovat na jinny oddil.Me to taky psalo exception, kdyz soubory hazel na C:\...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.165.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
apocalipta
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 6. 2009   #3
-
0
-

mám WIN7 .. a těžko říct jestli tě správně chápu/jestli to řeší co potřebuju. V tom FM mám samozřejmě výpis souborů aktuálního adresáře. při poklikání na adresář se vezme jeho cesta (řekněme File.getPath() ) a vypíše se seznam souborů v tomto adresáři atd atd... Potřebuju ošetřit to, když uživatel poklepe na adresář který je LNK (Documents and settings atd...) a vypsat seznam souborů adresáře na který ukazuje. File.getPath() na FILE který je LNK nevrátí nic a proto nefunguje. Jak myslíš to přesunutí na jiný oddíl? (jinak máš pravdu, mám 2 oddíly).. na disku D ale žádný LNK nemám

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.236.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Parse text — založil fdsddfdsfd

Parse error — založil beachboy

VB6 parse text — založil toonnyy

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý