Nevysvetlitelny problem s LOAD DATA INFILE – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevysvetlitelny problem s LOAD DATA INFILE – PHP – Fórum – Programujte.comNevysvetlitelny problem s LOAD DATA INFILE – PHP – Fórum – Programujte.com

JiriVavru0
Návštěvník
22. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,
Uz treti den resim vsemi moznymi zpusoby jeden drobny problem, ale at delam co delam, nemohu se dopracovat k reseni, proto bych chtel poprosit nekoho zkuseneho o radu.

Popis>
Nahravam pomoci LOAD DATA INFILE do DB> na LH vse o.k, na serveru se ale nasledujici problem:

Vypise se hlaska:
/data/web/virtuals/_/wwwAccess denied for user 'uz_jmeno'@'%' (using password: YES)

Prihlasovaci udaje do DB mam korektni, s jinymi skripty ktere pracuji s DB funguje bez problemu.

Z hostingu mi napsali, ze mam zkusit pouzit "localhost" namisto "%" ale ja nikde "%" nepouzivam, [pre]pouzivam klasicky "linux15.ignum.cz"[/pre].

Zkusil jsem tedy dosadit primo absolutni cestu na serveru pro LOAD DATA INFILE, natrefil jsem ale na dvě rozdílné hodnoty:
první:getcwd() vraci >/data/web/virtuals/nejakyweb.cz/www/nejakasubdomena-alfa/admin/uploads/

druhy:$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; vraci>/data/web/virtuals/_/www

Ani jedna z nich ale nefunguje pokud ji dosadim jako absolutni cestu k souboru plus jeho nazev.

Uz proste nevim co dal, soubor zkopiruji tam kam mam, a chci ho jenom nacist do SQL, je to vcelku banalita ale takovy problem jsem s tim vazne necekal, pokud by nekdo vedel, budu oc vdecny za kazdou radu.

PS>LOAD DATA LOCAL INFILE jsem zkousel, ale neni povolen

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.102.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 6. 2009   #2
-
0
-

To JiriVavru : tak za 1.) $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] ti vrátí pouze cestu, která je nadefinovaná v nastavení serveru jakožto výchotí složka pro dokumenty.

2.) getcw() vrací složku, ve které se nachází spouštěný skript.

3.) Jak vypadá konkrétní funkce?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.252.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 6. 2009   #3
-
0
-

To JiriVavru : A ještě jedna věc, jsi si jist, že se v tom skriptu, přes který to nahráváš připojuješ k databázi a jsiz přihlášen? Podle té hlášky, co Ti to hodí bych řekl, že máš spíše problém s přihlášením k databázi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
marioff0
Expert
23. 6. 2009   #4
-
0
-

jj hod aspon pasaz kde sa pripajas na db... vidim chybu tam niekde... linux15.ignum.c = localhost...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý