Zdravim,
Uz treti den resim vsemi moznymi zpusoby jeden drobny problem, ale at delam co delam, nemohu se dopracovat k reseni, proto bych chtel poprosit nekoho zkuseneho o radu.
Popis>
Nahravam pomoci LOAD DATA INFILE do DB> na LH vse o.k, na serveru se ale nasledujici problem:
Vypise se hlaska:
/data/web/virtuals/_/wwwAccess denied for user 'uz_jmeno'@'%' (using password: YES)
Prihlasovaci udaje do DB mam korektni, s jinymi skripty ktere pracuji s DB funguje bez problemu.
Z hostingu mi napsali, ze mam zkusit pouzit "localhost" namisto "%" ale ja nikde "%" nepouzivam, [pre]pouzivam klasicky "linux15.ignum.cz"[/pre].
Zkusil jsem tedy dosadit primo absolutni cestu na serveru pro LOAD DATA INFILE, natrefil jsem ale na dvě rozdílné hodnoty:
první:getcwd() vraci >/data/web/virtuals/nejakyweb.cz/www/nejakasubdomena-alfa/admin/uploads/
druhy:$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; vraci>/data/web/virtuals/_/www
Ani jedna z nich ale nefunguje pokud ji dosadim jako absolutni cestu k souboru plus jeho nazev.
Uz proste nevim co dal, soubor zkopiruji tam kam mam, a chci ho jenom nacist do SQL, je to vcelku banalita ale takovy problem jsem s tim vazne necekal, pokud by nekdo vedel, budu oc vdecny za kazdou radu.
PS>LOAD DATA LOCAL INFILE jsem zkousel, ale neni povolen
Fórum › PHP
Nevysvetlitelny problem s LOAD DATA INFILE
To JiriVavru : tak za 1.) $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] ti vrátí pouze cestu, která je nadefinovaná v nastavení serveru jakožto výchotí složka pro dokumenty.
2.) getcw() vrací složku, ve které se nachází spouštěný skript.
3.) Jak vypadá konkrétní funkce?
To JiriVavru : A ještě jedna věc, jsi si jist, že se v tom skriptu, přes který to nahráváš připojuješ k databázi a jsiz přihlášen? Podle té hlášky, co Ti to hodí bych řekl, že máš spíše problém s přihlášením k databázi.
jj hod aspon pasaz kde sa pripajas na db... vidim chybu tam niekde... linux15.ignum.c = localhost...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů
Podobná vlákna
Problém s metodou load() — založil pet_r
Problem s redirectom pri modal.load() — založil nord
Když uživate napíše data do formuláře, jak dostat ty data do title? — založil Starý chábr
Data Scientist / Statistik / Data Mining Professional — založil Profinit EU
Moderátoři diskuze