Jak na fotogalerii – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak na fotogalerii – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comJak na fotogalerii – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jaggy0
Duch
22. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
předem upozorňuji že co se týče tvorby internetových stránek tak jsem úplný začátečník. Potřebuju si udělat vlastní fotogalerii ale nevím si rady se zobrazováním obrázků ve větším rozlišení po kliknutí na náhled. Chtěl bych aby to vypadalo nějak takhle:
http://www.panoramata.cz/index.php?sekce=galerie&kategorie=8
Jinak stránky dělám v html s vloženými flashovými animacemi. Část už mám hotovou, najdete ji zde:
http://jakubkokes.ic.cz/New/index.html
Jen si moc nevšímejte špatného zarovnání vlivem reklamy. Až budou stránky hotové, mám v plánu si zaplatit doménu bez reklamy, ta lišta mě tam totiž pěkně štve :-/
Tak Vás prosím o rady jak na to ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.16.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 6. 2009   #2
-
0
-

Na to potřebuješ něco dynamičtějšího, než jen HTML. Jak sám vidíš, tak například tebou uvedený odkaz na galerii využívá PHP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
tanned880
Super člen
22. 6. 2009   #3
-
0
-

Ja myslim, ze Jaggy nechtel nejakou dynamickou fotogalerii, ale jen "efektivni" zobrazovani zvetsenin, po kliknuti na miniaturu, pomoci Loghtbox-u. Pokud je to tak, snad postaci odkaz:
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/
http://www.owebu.cz/skripty/vypis.php?clanek=1051http://www.owebu.cz/skripty/vypis.php?clanek=1051
http://highslide.com/http://highslide.com/

Snad to je, co si potreboval, ten prvni, je ten sami, jako jsi uvadel v tvem prikladu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Jaggy0
Duch
23. 6. 2009   #4
-
0
-

To tanned88 : Díky, to je přesně co jsem potřeboval, už jsem to nějak udělal. Jen bych ještě potřeboval aby se mi to okno v lightboxu otevíralo na střed stránky ale nevím co změnit, snad to vůbec jde. Zkoušel jsem se pohrát s přiloženým css ale zatím bez úspěchu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý