Nastala velká krize. Já, seriálový maniak se nemám na co dívat...
Už mám zhlédnuté: HIMYM, TBBT, Simpsonovi, Futurama, Červený trpaslík, The IT Crowd, Black Books, první a druhá série Heroes, CSI: LV, StarGate...
Heroes, Lost, CSI: NY, CSI: Miami, SGA mě moc nechytly... Nemáte nějaké nápady na co koukat?
Fórum › Offtopic
Seriály
To Bald3rr : Two and Half man mi moc nepadl do oka. Zkoušel jsme první sérii jak CZ, tak i EN dabing, ale ani jedno se mi moc nelíbilo.
Teď mě napadá jenom 24 a Yes, (prime) minister. A ještě Band of brothers, pokud máš chuť na trochu války. :-)
Já začal nedávno sledovat True Blood, zrovna vysílají druhou sérii.
Battlestar Galactica - rozhodne doporucujem. 1. 2 serie boli u nas aj v TV dost davno(na SR na STV1 a v CR sa mi zda ze na Nove ale to som si neni isty) ale posledny diel bol odvisielany (v USA, 4. seria) len nedavno.
sleduj vyvoj kernelu, to je docela dobry serial a v dohledne dobe nelze ocekavat, ze by se kvuli nizke sledovanosti prestal vysilat. navic se da docela ovlivnovat scenar i obsazeni -- teda pokud tvoje ovlivneni smeruje k happy endu :).
Hej, ako sa volá ten seriál, ktorý kedysi dávnejšie (pred rokmi) išiel v telke. V úvode dávajú taký pohľad zhora (z helikoptéry) na také mesto, veľkomesto... Tím profesionálnych lekárov rieši rôzne zákernosti, občas cestujú všelikde po svete. Pamätám si na jeden diel, v ktorom bol nejaký zvláštny vírus, či čo to bolo, že ľudia časom vykrvácali cez kožu, oči a všetko ostatné :D Šírilo sa to strašne rýchlo. Nie je to Dr. House ani Pohotovosť. Keď na to niekto príde, budem mu úplne fakt moc vďačný ;)
To Tocimanko : Vím co myslíš, ale na název si nevpomenu. Něco jako Lékařské záhady nebo tak nějak.
Díky za návrhy. Celkem mě oslovil dle popisu True Blood - teď stahuju první díl. Tak uvidím. Do zásoby si nechávám ještě Dextera, My name is Earl, Dead like me.
Nedávno jsme dokoukal 5. sérii House, na Bratrstvu neohrožených jsem skoro vyrůstal.
EDIT: Opravdu, jmenuje se to Lékařské záhady - http://www.csfd.cz/film/189585-lekarske-zahady-medical-investigation/
Já mám rád Japonské anime seriály nejradši mám Naruta toho bych ti doporučil a také ještě z japonských anime sleduju Death Note,Bleach,Trigun a další.Nebo i jiné animované seriály,ale když si napsal že máš shlédnute Simspsonovi a Futuramu tak bych ti doporučil South Park.Dále co sleduju jsou scifi seriály(ty mám nejradši)a to sleduju stargate pak je ještě super Star Trek nebo best je Star Wars:Clone Wars.A ještě sleduju Dr. House a Prison Break.
Battlestar Galactica
The Lost Room (jen 6 dilu)
Doctor Who (trochu hodne scifi) ale uz cca 4 rady po roce 2000 a pripadne jeste nejaky ze 70.-80. let
Torchwood - volne navazuje na Doctor Who - ale je to takovy uz slabsi
Vsichni starostovi muzi (spin city) - fakt skvelej serial o starostovi New Yorku a jeho teamu (uz byl nekolikrat v TV)
a z toho co padlo:
Chuck, Reaper, How i met your mother, Dexter, Dead like me, My name is earl, Black Books, jiste pane ministre, jiste pane premiere
a jeste jsem si vzpomnel na Roots...doporucuji... info: http://www.csfd.cz/film/83605-roots/
Parádní je britskej seriál Podfukáři - Hustle. Přišel mi naprosto stylovej, kdysi ho dávali na jedničce. Parádní herecky výkony.
To Lordest : Ty mám třikrát projetý s CZ dabingem a dvakrát s EN.
Díky za návrhy, teď toho mám celkem dost ke stahování - True Blood jsem už dokoukal a čekám na další díly. Mám zhlédnutou první a druhou sérii My name is Earl, poté budu pokračovat Dead Like Me, Podfukáři, Dexter a pak asi Scrubs.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Oblíbené seriály — založil Garret Raziel
Moderátoři diskuze