Seriály – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Seriály – Offtopic – Fórum – Programujte.comSeriály – Offtopic – Fórum – Programujte.com

yaqwsx+9
Posthunter
23. 6. 2009   #1
-
0
-

Nastala velká krize. Já, seriálový maniak se nemám na co dívat...
Už mám zhlédnuté: HIMYM, TBBT, Simpsonovi, Futurama, Červený trpaslík, The IT Crowd, Black Books, první a druhá série Heroes, CSI: LV, StarGate...
Heroes, Lost, CSI: NY, CSI: Miami, SGA mě moc nechytly... Nemáte nějaké nápady na co koukat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Bald3rr0
Super člen
23. 6. 2009   #2
-
0
-

To yaqwsx : Za sebe rozhodně mohu doporučit Two and a half men. Seriál má aktuálně 6 řad a plánují se další. Nedávno jsem četl, že přes prázdniny má na Nově běžet první série. Hodně ukázek ze seriálu najdeš na youtube.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
yaqwsx+9
Posthunter
23. 6. 2009   #3
-
0
-

To Bald3rr : Two and Half man mi moc nepadl do oka. Zkoušel jsme první sérii jak CZ, tak i EN dabing, ale ani jedno se mi moc nelíbilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.70.–
meneltharion0
Návštěvník
23. 6. 2009   #4
-
0
-

Teď mě napadá jenom 24 a Yes, (prime) minister. A ještě Band of brothers, pokud máš chuť na trochu války. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.176.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 6. 2009   #5
-
0
-

Já začal nedávno sledovat True Blood, zrovna vysílají druhou sérii.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.246.126.–
Kobi
~ Anonymní uživatel
557 příspěvků
23. 6. 2009   #6
-
0
-

Uneseni;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.33.–
bukaj_0010
Věrný člen
23. 6. 2009   #7
-
0
-

Doporučuji: Dexter, Family Guy, Chuck, Reaper.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
nikto
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
23. 6. 2009   #8
-
0
-

Battlestar Galactica - rozhodne doporucujem. 1. 2 serie boli u nas aj v TV dost davno(na SR na STV1 a v CR sa mi zda ze na Nove ale to som si neni isty) ale posledny diel bol odvisielany (v USA, 4. seria) len nedavno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.118.98.–
Bumerang
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 6. 2009   #9
-
0
-

za sebe můžu doporučit My Name is Earl

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.174.–
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
23. 6. 2009   #10
-
0
-

Doporucil bych Dexter, to je naprosta spicka, a pak jeste docela ujde Chuck a Weeds.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.4.–
JannBaill0
Návštěvník
23. 6. 2009   #11
-
0
-

Dead like me a House MD, oba seriály můžu doporučit :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
tmi0
Věrný člen
24. 6. 2009   #12
-
0
-

sleduj vyvoj kernelu, to je docela dobry serial a v dohledne dobe nelze ocekavat, ze by se kvuli nizke sledovanosti prestal vysilat. navic se da docela ovlivnovat scenar i obsazeni -- teda pokud tvoje ovlivneni smeruje k happy endu :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Dusan
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
24. 6. 2009   #13
-
0
-

Ordinace v růžové zahradě ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
Tocimanko0
Grafoman
25. 6. 2009   #14
-
0
-

Hej, ako sa volá ten seriál, ktorý kedysi dávnejšie (pred rokmi) išiel v telke. V úvode dávajú taký pohľad zhora (z helikoptéry) na také mesto, veľkomesto... Tím profesionálnych lekárov rieši rôzne zákernosti, občas cestujú všelikde po svete. Pamätám si na jeden diel, v ktorom bol nejaký zvláštny vírus, či čo to bolo, že ľudia časom vykrvácali cez kožu, oči a všetko ostatné :D Šírilo sa to strašne rýchlo. Nie je to Dr. House ani Pohotovosť. Keď na to niekto príde, budem mu úplne fakt moc vďačný ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
yaqwsx+9
Posthunter
25. 6. 2009   #15
-
0
-

To Tocimanko : Vím co myslíš, ale na název si nevpomenu. Něco jako Lékařské záhady nebo tak nějak.

Díky za návrhy. Celkem mě oslovil dle popisu True Blood - teď stahuju první díl. Tak uvidím. Do zásoby si nechávám ještě Dextera, My name is Earl, Dead like me.

Nedávno jsme dokoukal 5. sérii House, na Bratrstvu neohrožených jsem skoro vyrůstal.

EDIT: Opravdu, jmenuje se to Lékařské záhady - http://www.csfd.cz/film/189585-lekarske-zahady-medical-investigation/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.86.–
Tocimanko0
Grafoman
25. 6. 2009   #16
-
0
-

To yaqwsx : Ty si génius! Skutočne je to ono. Ten xicht toho šéfka na tej obálke mi to potvrdil. Som ti neskutočne zaviazaný! :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
pc_manik0
Stálý člen
26. 6. 2009   #17
-
0
-

Já mám rád Japonské anime seriály nejradši mám Naruta toho bych ti doporučil a také ještě z japonských anime sleduju Death Note,Bleach,Trigun a další.Nebo i jiné animované seriály,ale když si napsal že máš shlédnute Simspsonovi a Futuramu tak bych ti doporučil South Park.Dále co sleduju jsou scifi seriály(ty mám nejradši)a to sleduju stargate pak je ještě super Star Trek nebo best je Star Wars:Clone Wars.A ještě sleduju Dr. House a Prison Break.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Earl Cash0
Věrný člen
26. 6. 2009   #18
-
0
-

co South Park?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
27. 6. 2009   #19
-
0
-

Battlestar Galactica

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 6. 2009   #20
-
0
-

The Lost Room (jen 6 dilu)
Doctor Who (trochu hodne scifi) ale uz cca 4 rady po roce 2000 a pripadne jeste nejaky ze 70.-80. let
Torchwood - volne navazuje na Doctor Who - ale je to takovy uz slabsi
Vsichni starostovi muzi (spin city) - fakt skvelej serial o starostovi New Yorku a jeho teamu (uz byl nekolikrat v TV)

a z toho co padlo:
Chuck, Reaper, How i met your mother, Dexter, Dead like me, My name is earl, Black Books, jiste pane ministre, jiste pane premiere

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Earl Cash0
Věrný člen
27. 6. 2009   #21
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
29. 6. 2009   #22
-
0
-

Parádní je britskej seriál Podfukáři - Hustle. Přišel mi naprosto stylovej, kdysi ho dávali na jedničce. Parádní herecky výkony.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Lordest0
Super člen
30. 6. 2009   #23
-
0
-

Co tak FRIENDS/Přátelé/Priatelia ?? Je to paradny serial, aspon podla mna:D.. teraz to chodi na Prime..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.46.–
Slipknot0
Newbie
16. 7. 2009   #24
-
0
-

Já sleduju Two and half men,Red Dwarf,Simpsonovi,Dr. House,Friends.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
yaqwsx+9
Posthunter
16. 7. 2009   #25
-
0
-

To Lordest : Ty mám třikrát projetý s CZ dabingem a dvakrát s EN.
Díky za návrhy, teď toho mám celkem dost ke stahování - True Blood jsem už dokoukal a čekám na další díly. Mám zhlédnutou první a druhou sérii My name is Earl, poté budu pokračovat Dead Like Me, Podfukáři, Dexter a pak asi Scrubs.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý