Odesílání formulářů přes PHP script – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odesílání formulářů přes PHP script – Delphi – Fórum – Programujte.comOdesílání formulářů přes PHP script – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
infomf0
Newbie
24. 6. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,
potřebuji v delphi vytvořit nějaký formulář, který se potom odešle pomocí PHP scriptu. PHP script mám nachstán, ale nevím si rady stím formulářem v Delphi.

Všem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.232.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
24. 6. 2009   #2
-
0
-

to zalezi na tom jestli je na to vhodna komponenta nebo to budes muset posilat pres sockety... doporucuju sockety.. se aspon poradne naucis HTTP protokol :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
8. 8. 2009   #3
-
0
-

To KIIV : To infomf :

Sockety bych nepoužíval, není nic jednoduššího, než ten php soubor stáhnout pomocí get (stahni soubor('neco.php?jmeno=' + edit1.text)) a podobně. texták, co se ti stahne, může obsahovat zda se data odeslaly úspěšně či ne, to si vygeneruj tím skriptem. Ke stažení souboru si vygoogli nějaký examply, je na to nějaká komponenta, který se napíšou asi 3 příkazy a nemusíš se o nic starat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
http://sdraco.cz - Osobní web českého programátora
M@v
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 9. 2009   #4
-
0
-

Netvrdil bych ze to pujde takhle jednoduse. Vetsina dnesni serveru ma v nastaveni PHP globalni promenne (direktiva register globals) vypnute. Takze v tom pripade bud upravit php skript (misto HTTP_POST dat pouziva HTTP_GET data - tam jsou parametry z URL), pripadne pouzit na[pr. INDY komponenty a data na dany skript poslat metodou POST a zjistit si naslednou odezvu stazenim stranky, ziskane v odpovedi na POST pozadavek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

Odesílání přes PVS — založil Marek.Olsavsky

Odesílání dat pres socket — založil don_Dominique

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý