Hojte
uz dlho neviem odpovedat na tuto otazku:D.. viem ze to je dost lam otazka:D, ale nikdy som sa o to nejak nezaujimal. ked dam napriklad do onclick ktory je v echu spustac nakej JS funkcie,
tak mi nezareaguje, ak ju dam do normalneho html onclick tak zareaguje.. cize pre to echo tam musi byt naky identifikator ze to je JS.. skusal som vlozit medzi apostrofy onclick <script>JSkod</script> no nefunguje:D.. nikdy sa mi nechcelo po tom nako patrat radsej som prepol v .php subore do html a potom spat ale teraz to proste musim mat v echu :D..
dik
Fórum › PHP
Ako dam do echa javascript tak aby fungoval?
hm tak dako mi to nefunguje...
echo '
<option value="custom" style="font-weight:bold;" '.($legend['color'] == "custom" ? ' selected="selected"' : '').' onclick="<script type="text/javascript">vlastna_farba(\'zobrazit\');</script>">
Vlastná
</option>';
samozrejme s tym ze je to v selecte...,
jednak sa mi nespusti funkcia "vlastna_farba" a po druhe ako keby som to nezakoncil,
mi namiesto Vlastná vo vybere vypise vlastna_farba('zobrazit');">Vlastná
OK, nejdřív si přečti něco o javascriptu a pak teprve řeš to, jak ho vkládat pomocí php.
echo '
<option value="custom" style="font-weight:bold;" '.($legend['color'] == "custom" ? ' selected="selected"' : '').' onclick="vlastna_farba(\'zobrazit\');">
Vlastná
</option>';
dik za pomoc,
totizto ja uz daco precitane mam, inak by som si nevedel robit vlastne funkcie, ale ako som uviedol v prvom poste o danie JS do echa som sa nejako nikdy nezaujimal, pretoze raz ked som skusal JS dat do echa ked som o nom este moc nevedel( jednoduchy window.open() ) tak mi to nefungovalo a akonahle ked som prepol do (x)HTML a tam to dal a potom zas prepol do php tak mi to slo tak som nikdy nepotreboval ho davat do echa stale som radsej prepol do (x)HTML nez sa na toto zbytocne nekoho vypytovat a pod. lenze teraz som musel u konkretneho pripadu pouzit tu podmienku ktora by nefungovala keby som ju umiestnil do (x)html.. cize preto. ako sa hovori: nikdo neni dokonaly a som rad ze som sa daco noveho naucil :smile1: :smile5:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako urobiť, aby program fungoval iba 30 dní(demoverziu)? — založil w3q
Ako prepisať for cyklus aby aj šiel — založil global
Ako zabranit aby uzivateli menili premenne v GET — založil Koder
Ako na to aby apliakcia bola lenn v procesoch. — založil HACKx42
Ako urobim aby som to mal na celu stranku? — založil Geril