Ako dam do echa javascript tak aby fungoval? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako dam do echa javascript tak aby fungoval? – PHP – Fórum – Programujte.comAko dam do echa javascript tak aby fungoval? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Lordest0
Super člen
27. 6. 2009   #1
-
0
-

Hojte

uz dlho neviem odpovedat na tuto otazku:D.. viem ze to je dost lam otazka:D, ale nikdy som sa o to nejak nezaujimal. ked dam napriklad do onclick ktory je v echu spustac nakej JS funkcie,
tak mi nezareaguje, ak ju dam do normalneho html onclick tak zareaguje.. cize pre to echo tam musi byt naky identifikator ze to je JS.. skusal som vlozit medzi apostrofy onclick <script>JSkod</script> no nefunguje:D.. nikdy sa mi nechcelo po tom nako patrat radsej som prepol v .php subore do html a potom spat ale teraz to proste musim mat v echu :D..

dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.46.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
27. 6. 2009   #2
-
0
-

Vypíše ho úplně stejně, jako bys ho psal do HTML:

echo '<script type="text/javascript">

alert(\'Ahoj\');
</script>';

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
28. 6. 2009   #3
-
0
-

hm tak dako mi to nefunguje...

echo '

<option value="custom" style="font-weight:bold;" '.($legend['color'] == "custom" ? ' selected="selected"' : '').' onclick="<script type="text/javascript">vlastna_farba(\'zobrazit\');</script>">
Vlastná
</option>';


samozrejme s tym ze je to v selecte...,

jednak sa mi nespusti funkcia "vlastna_farba" a po druhe ako keby som to nezakoncil,
mi namiesto Vlastná vo vybere vypise vlastna_farba('zobrazit');">Vlastná

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.46.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
28. 6. 2009   #4
-
0
-

OK, nejdřív si přečti něco o javascriptu a pak teprve řeš to, jak ho vkládat pomocí php.

echo '

<option value="custom" style="font-weight:bold;" '.($legend['color'] == "custom" ? ' selected="selected"' : '').' onclick="vlastna_farba(\'zobrazit\');">
Vlastná
</option>';

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lordest0
Super člen
28. 6. 2009   #5
-
0
-

dik za pomoc,

totizto ja uz daco precitane mam, inak by som si nevedel robit vlastne funkcie, ale ako som uviedol v prvom poste o danie JS do echa som sa nejako nikdy nezaujimal, pretoze raz ked som skusal JS dat do echa ked som o nom este moc nevedel( jednoduchy window.open() ) tak mi to nefungovalo a akonahle ked som prepol do (x)HTML a tam to dal a potom zas prepol do php tak mi to slo tak som nikdy nepotreboval ho davat do echa stale som radsej prepol do (x)HTML nez sa na toto zbytocne nekoho vypytovat a pod. lenze teraz som musel u konkretneho pripadu pouzit tu podmienku ktora by nefungovala keby som ju umiestnil do (x)html.. cize preto. ako sa hovori: nikdo neni dokonaly a som rad ze som sa daco noveho naucil :smile1: :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.46.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý