Zdravim
Chceli sme s kamoskou zahrat bulancov cez hamachi, vytvoril som siet, ona sa pripojila, vsetko bezalo...ale ingame sme sa nemohli najst, zadal som jej IPadresu ktoru jej priradilo hamachi cize 5.xxx.xxx.xxx stale ju nemohlo najst.
Firewall bol aspon u mna vypnuty, jej som povedal aby si dal bulancov aj hamachi medzi vynimky v jej winfirewalle ale ani tak nic.
Este jedna drobnost, nemali sme rovnaku verziu hamachi a ked som na to prisiel nemali smemoznost to vyskusat tak terazneviem...
Napada niekoho v com by to mohlo viaznut ?
Fórum › Sítě
Hamachi
Mel sem jednou podobnej problem. Nikdo nevidel moji zalozenou hru... ale byl sem si jisty, ze u me je vsechno v poradku.. Problem byl v tom, ze sem reinstaloval pc a zalohoval sem si nastaveni hamachi.. po instalaci nahral novejsi verzy hamachi a zkopiroval zpatky zalohu. No a v tom byl asi ten problem. Protoze zakladani fungovalo jen kdyz sem downgradoval na stejnou verzy hamachi+nahral zalohy, nebo nechal stavaji (novejsi) verzy a vytvoril zcela novej ucet.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů