Problem s vytvorenim tabulky – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s vytvorenim tabulky – MySQL – Fórum – Programujte.comProblem s vytvorenim tabulky – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
28. 6. 2009   #1
-
0
-

Ahojte, mam taky blby problem pri vytvarani tabulky.Ked je nazov tabulky jedno slovo, tak ju vytvori v pohode.
Ale ked je v nazve uz medzera alebo bodka, tak nevytvori.Viete mi poradit kde robim chybu?

Tu je moja funkcia na vytvorenie tabulky:

function vytvorenietabulky($nazov) {

mysql_query("CREATE TABLE komentare$nazov (
meno VARCHAR( 50 ),
text text( 70 ),
cas text( 100 )
)");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.96.–
Reklama
Reklama
jajo
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
28. 6. 2009   #2
-
0
-

function vytvorenietabulky($nazov) {
$G = "CREATE TABLE komentare".$nazov." (
meno VARCHAR( 50 ),
text text( 70 ),
cas text( 100 ))";
mysql_query($Q);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.64.–
jajo
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
28. 6. 2009   #3
-
0
-

To jajo : pardon za preklep
function vytvorenietabulky($nazov) {
$Q = "CREATE TABLE komentare".$nazov." (
meno VARCHAR( 50 ),
text text( 70 ),
cas text( 100 ))";
mysql_query($Q);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.64.–
29. 6. 2009   #4
-
0
-

Skusal som ten tvoj skript, ale robi to to iste ako moje.Ak ma jedno slovo vytvori tabulku, ak ma viac slov uz nevytvori :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.96.–
dalaman0
Věrný člen
29. 6. 2009   #5
-
0
-

ak je v nazve medzera musia byt uvodzovky okolo nazvu, cize:

function vytvorenietabulky($nazov)

{
mysql_query("CREATE TABLE 'komentare$nazov' (
meno VARCHAR( 50 ),
text text( 70 ),
cas text( 100 )
)");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.218.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
29. 6. 2009   #6
-
0
-

No neviem, tento skript s uvodzovkami mi nefunguje vobec a uz ani jednoslovne tabulky nevie vytvorit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.96.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
29. 6. 2009   #7
-
0
-

IMHO v názvu tabulky nemůže být ani mezera ani tečka - tečka se používá pro označení databáze, v které je tabulka, takže tu do názvu nedostaneš určitě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV+42
God of flame
29. 6. 2009   #8
-
0
-

mezeru v pohode jen se musi nazev tabulky hodit do specialnich apostrofu `nazev tabulky`
tecku tam na 100% nedostanes

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Yety0
Stálý člen
29. 6. 2009   #9
-
0
-

KIIV napsal:
mezeru v pohode jen se musi nazev tabulky hodit do specialnich apostrofu `nazev tabulky`
tecku tam na 100% nedostanes



jj, ale musím se přiznat, že jsem s tím měl také dřív problém

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.49.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
29. 6. 2009   #10
-
0
-

Uz to funguje, dakujem vam, hodne ste mi pomohli :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.96.–
dalaman0
Věrný člen
29. 6. 2009   #11
-
0
-

jaaaaj... ano, ja ze co ti na tom nemoze ist.... presne specialne uvodzovky, nie normalne... som to zle napisal

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.170.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý