Čo je rychlejšie – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čo je rychlejšie – .NET – Fórum – Programujte.comČo je rychlejšie – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miro17010
Stálý člen
30. 6. 2009   #1
-
0
-

Toto:

Obj is Object
alebo:
Obj.GetType() == typeof(Object)


A čo je načo lepšie použiť

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
30. 6. 2009   #2
-
0
-

udelej to milionkrat a zmer cas za jak dlouho se to stihlo.. rika se tomu experiment.. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
30. 6. 2009   #3
-
0
-

To Miro1701 : Nevím, co bude rychlejší, IMHO to bude podobné, ale ta druhá varianta se mi jednoznačně nelíbí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Miro17010
Stálý člen
30. 6. 2009   #4
-
0
-

To djanosik : ani mne ale keby to bolo o dost rychlejsie tak by som zobral druhu.

Ale ta druha sa mi zda ze:

 class a...

class b: a...

typeof(a) = typeof(a)
typeof(b) != typeof(a)

b is a
a is a


Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Miro17010
Stálý člen
30. 6. 2009   #5
-
0
-

KIIV napsal:
udelej to milionkrat a zmer cas za jak dlouho se to stihlo.. rika se tomu experiment.. :)



ok ale zatial som este z casom nenarabal cize si musim zistit

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
30. 6. 2009   #6
-
0
-

urcite prva varianta,lebo druha nedokaze zistit, ci ten dany objekt dedi z ineho (a teda je (is-a) tym objektom).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.68.–
Filias0
Duch
30. 6. 2009   #7
-
0
-

mnn napsal:
urcite prva varianta,lebo druha nedokaze zistit, ci ten dany objekt dedi z ineho (a teda je (is-a) tym objektom).



Dobrá poznámka - zpravidla tě zajímají vlastnosti objektu a ne jeho přesný typ.

Navíc jsem si to zakusil a použití is je cca 10x ! rychlejší. Těch operací ve druhém případě pár provést musíš a MS to očividně celkem optimalizoval.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.121.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

Jednoduché tvary v Delphi — založil maniak123

Gcc - jsem z neho jelen — založil janek

Hromadný convert — založil rycmond

Mysql jedna osoba, viac knih — založil Takeshi

JEE6 tutorial ..CZ? — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý