Samp cteni – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Samp cteni – PHP – Fórum – Programujte.comSamp cteni – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Risko
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 7. 2009   #1
-
0
-

cawte,

Jak mam prosim vas udelat vycteni ze samp socketu dalsi kraviny ? toto my moc nejde tak bych potreboval radu ...mam to takto ( v echo je to co uz sem zjistil na precteni ) ...ale jak trebas prectu : gravity, weather, weburl, verzi samp, ping,worldtime ...? nevi my s tim nekdo pomoct jak to mam udelat ? dik .. tady je co mam ..

<?php

$ip = "server_ip";
$port = "server_port";
$fp = fsockopen('udp://' . $ip, $port, $errno, $errstr,0.0);
if (!$fp)
{
ImageString($img, 3, 50, 45, "Server Offline", $colorhost);
}
else
{
$packet = 'SAMP';
$packet .= chr(strtok($ip, '.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr($port & 0xFF);
$packet .= chr($port >> 8 & 0xFF);

fwrite($fp, $packet.'i');
fread($fp, 11);
$is_passworded = ord(fread($fp, 1));
$plr_count = ord(fread($fp, 2));
$max_plrs = ord(fread($fp, 2));
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$hostname = htmlentities(fread($fp, $strlen));
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$gamemode = htmlentities(fread($fp, $strlen));
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$mapname = htmlentities(fread($fp, $strlen));

echo "nazev: $hostname";
echo "mod: $gamemode";
echo "online: $pls_count/$max_plrs";
echo "mapa: $mapname";

fwrite($fp, $packet.'c');
fread($fp, 11);
fclose($fp);
}
?>


Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.26.–
Nikus0
Newbie
8. 7. 2009   #2
-
0
-

Tak to opravdu netuším. Vyzkoušej google ten by ti měl něco nabídnout.
Off topic:Ale být tebou tak radši nejdříve dodělám Zš jelikož píšeš jako třeťák... (PS:Já sice taky chodím na Zš ale píšu určitě jinak než ty)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.204.–
Nic není pravda, Vše je dovoleno.
Zuben0
Stálý člen
10. 7. 2009   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

čtení ze souboru — založil witsarah

čtení ze souboru — založil Jakub Vojáček

čtení ze vstupu — založil gomess

čtení na vstupu — založil Kuba-$

Cteni souboru — založil marek321

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý