Mam problem s prihlasenym sa na portal, zabudol som heslo a po zaslani noveho mi nic nepride, kde je chyba?? dik!!
Fórum › Návrhy na vylepšení
Prihlasenie na portal
pozrel si aj do spamu :smile6: ?? urcite si zadal spravny mejl??
kurna.... preco som mal tento topic v najnovsich , az teraz som si vsimol datum...
Zdravim.
Taktiez mam problem s prihlasenim, preto som si zriadil toto nahradne konto.
O zaslanie noveho hesla som sa pokusal nespocetne krat - a hoci na stranke vypisalo, ze heslo bolo zaslane, nic mi neprislo. Taktiez som pisal "adminovi" 3 maily, vsetky zial zostali bez odozvy a maily urcite neskoncili v spame, lebo si prechadzam aj spamovu zlozku. Admini by mohli prehodnotit pristup, lebo tento pristup rozhodne nevrha dobre svetlo na tento portal, ktory som mal mimochodom velmi rad.
Dufam, ze toto nahradne konto nebudem musiet dlho pouzivat a problem sa cim skor vyriesi.
To lukas161 : Je možné, že mi emaily dorazily do spamu, mám jich denně stovky.
Obnova hesla již funguje, můžete si nechat poslat nové heslo.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To fonadius : skusil si to na viacerych prehliadacoch, vyskusal si zmazat cookies??
není to třeba DNS nebo tak ? Nebo že server na některé připojení odešle něco blbě .. moc tomu nerozumím, ale vadí mi to. Už jsem se půl roku nepřihlásil. Není to ani operačním systémem.
Všichni co máte problémy, zkuste to, prosím, nyní se přihlásit.
Zkus nyní.
Zkuste nyní se přihlásit, pokud vám přihlášení do teď nešlo... A dejte pls vědět. :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prihlásenie — založil Tomas
Prihlásenie PIN-om — založil Martin
TcpClient a prihlasenie na server — založil skorec1
Prihlasenie na inu stranku — založil Marty_SVK